Ankara'da kan donduran infaz

Ankara’da DEAŞ’lı teröristlerin infaz ettikleri örgüt üyesini dikkat çekmemek için tekerlekli sandalye ile evden çıkardıkları ortaya çıktı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.
IHA-20210122AW223271
|
22 Ocak 2021, Cuma - 14:38
Ankara'da kan donduran infaz

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, DEAŞ terör örgütüne yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında yabancı uyruklu 10 şüpheli hakkında gözaltı kararı verdi. Şüphelilerin tamamı düzenlenen operasyonla yakalandı. Başsavcılık tarafından yürütülen soruşturmanın detayları ise kan dondurdu. Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde şüphelilerin 26 Kasım 2018’de Altındağ’da cesedi bulunan R.A.M.’nin ölümüyle bağlantılı olduğu anlaşıldı.

İple boğarak öldürdüler

Alınan bilgiye göre, iki kişinin başvurusu üzerine kurulan sözde mahkemede yabancı uyruklu R.A.M.’nin öldürülmesi kararlaştırıldı. Bunun için 5 kişilik infaz hücresi görevlendirildi. Şüpheliler tarafından bir eve çağrılan R.A.M., iple boğularak öldürüldü. 

Cesedi tekerlekli sandalye ile taşıdılar

Öte yandan şüphelilerin dikkat çekmemek için cesedi tekerlekli sandalye kullanarak dışarıya çıkardığı anlaşıldı. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan görüntülere göre, cesedi uzak bir yere koyan şüpheliler ardından tekerlekli sandalyeyi de yanlarına alarak geri dönüyor. O anlarda şüphelilerden birinin sandalyeye oturduğu görülüyor.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/540774/ankarada-kan-donduran-infaz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.