Ayrılma kararı sonrası nişanlı çift ölüme atladı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sahilde nişanlısının ayrılma kararını kabullenemeyen genç kız denize atlayarak intihar girişiminde bulundu. Genç kızı ve onu kurtarmak için peşinden atlayan nişanlısını çevredeki vatandaşlar kurtardı.
IHA-20210723AW376841
|
23 Temmuz 2021, Cuma - 11:17
Ayrılma kararı sonrası nişanlı çift ölüme atladı

Olay, İzmit ilçesinde Seka Park alanında bulunan iskelede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Emre Y. (23) ve nişanlısı Cansu Ü. (23) parkta buluşarak konuşmaya başladı.   Emre Y. bir süre sonra ayrılmak istediğini söyledi. Bu durumu kabullenemeyen genç kız herkesin gözü önünde denize atlayarak intihar girişiminde bulundu.

Nişanlısının peşinden suya atladı

Emre Y. de yüzme bilmemesine rağmen suya atlayınca çift boğulma tehlikesi geçirdi. Genç çiftin çırpındığını gören Burak Tomak adlı cankurtaran kıyafetlerini çıkararak suya atladı. Çift, Tomak’ın peşinden atlayan Seyit Öney adlı vatandaşın da yardımıyla denizden çıkarıldı.

Aşırı miktarda su yuttuğu belirlenen Emre Y. baygınlık geçirirken, nişanlısı Cansu Ü. ise sırılsıklam halde gencin başında gözyaşı döktü. Emre Y. ve nişanlısı Cansu Ü., ilk müdahalelerinin ardından Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/902467/ayrilma-karari-sonrasi-nisanli-cift-olume-atladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.