İYİ Parti'den istifa eden 3 isim CHP'ye mi geçiyor?

İYİ Parti'den istifa eden Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Ümit Özlale ve Lütfullah Kayalar'ın CHP'ye geçeceği iddia edildi.
Ecem Çetin
|
24 Nisan 2024, Çarşamba - 11:38
İYİ Parti'den istifa eden 3 isim CHP'ye mi geçiyor?

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine hür ve müstakil giren, kendi adaylarıyla yarışan İYİ Parti, resmen hezimete uğradı. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Nisan'da olağanüstü seçimli kongreyi toplayacaklarını ifade etti.İYİ Parti Lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacağını duyurdu. 

Öte yandan İYİ Parti'de geçtiğimiz sene yapılan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri ve yerel seçimler sonrası çok sayıda istifa yaşandı. 

İYİ Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu,  Yozgat Milletvekili Lütfullah Kayalar  ve son olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale, partisinden istifa ettiklerini duyurdu.

İYİ Parti, istifalarla ve kongreyle gündemde olurken, Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu,  Lütfullah Kayalar ve Ümit Özlale ile ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. 

İYİ Parti'den istifa eden 3 milletvekili CHP'ye katılıyor iddiası

Partilerinden istifa eden 3 milletvekilinin Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) katılacağı öne sürüldü. 

Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Lütfullah Kayalar ve Ümit Özlale'nin bugün yapılacak CHP TBMM Grup Toplantısı'na katılacağı ve Özgür Özel tarafından kendilerine rozet takılacağı konuşuluyor. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135182/iyi-partiden-istifa-eden-3-isim-chpye-mi-geciyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.