Ezequiel Ponce kimdir?

Yunan Süper Ligi kulübü AEK Atina'da forvet olarak oynayan Arjantinli profesyonel bir futbolcu Ezequiel Ponce kimdir?
Canan Salman
|
24 Nisan 2024, Çarşamba - 16:40
Ezequiel Ponce kimdir?

Arjantinli futbolcu Ezequiel Ponce Martínez, Yunan Süper Lig takımı AEK Atina'da forvet olarak görev yapmaktadır. Ponce, futbol kariyerine Newell's Old Boys'ta başladı ve buradan Roma'ya transfer oldu. Roma'da UEFA Gençlik Ligi'nde başarılı performans gösteren Ponce, daha sonra Granada ve Lille gibi kulüplere kiralık olarak oynadı. AEK Atina'ya kiralık olarak geldiğinde ise hızlı bir adaptasyon göstererek takımının başarısına önemli katkılar sağladı. Sonrasında Spartak Moskova ve İspanya'nın Elche takımlarında da forma giyen Ponce, 2023'te AEK Atina'ya dönüş yaptı ve burada uzun vadeli bir sözleşme imzaladı.

Ponce'un uluslararası kariyeri de dikkat çekicidir. 2017 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Arjantin 20 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma giydi. Başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Ponce, futbol kariyerindeki başarı grafiğini sürekli yukarıya taşımaktadır.

Bu süreçte Ponce, yetenekleri ve istikrarlı performansıyla adından sıkça söz ettiren bir futbolcu olmuştur. Takımına gol katkısı sağlamasıyla bilinen Ponce, yeteneklerini UEFA Şampiyonlar Ligi gibi büyük platformlarda sergileme fırsatı bulmuştur.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135236/ezequiel-ponce-kimdir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.