Felaketi özetleyen cümle: “Biz böylesini yaşamadık”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’daki sel felaketinde 5 ölü 12 yaralı ve kayıp vatandaşlar bulunduğunu söyledi.
Büşra Bayrak
|
23 Ağustos 2020, Pazar - 16:04
Felaketi özetleyen cümle: “Biz böylesini yaşamadık”

Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 bakanını bölgeye gönderdiğini ve yaraların sarılması talimatı verdiğini bildirdi.t

Deniz Kuvvetleri’ne yeni deniz sistemlerinin teslimi törenine katılan Erdoğan, bölgeye giden bakanların “Biz bunu yaşamadık” şeklindeki değerlendirmesini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, devletin bölge insanının yanında olduğunu ve tüm imkanlar seferber edilerek gerekli çalışmaların yapılacağını vurguladı.

Erdoğan şöyle konuştu:

"İlk aldığımız haberlerde 5 ölümüz var. Yaralılarımızın sayısı 12 civarında. Kurtarılanlar 150'ye yakın. Aynı zamanda Rize'de de sel felaketi var, benim ilçem de dahil. Allah ölenlerimize rahmet eylesin, yaralılarımıza şifalar versin.

Devlet olarak tahribatı hep birlikte aşarız. Ben 3 bakanıma talimat verdim, orada çalışmalarını sürdürüyorlar. Bir taraftan yıkılan köprüler var, bir taraftan yıkılması gereken köprüler var. Bir an önce bunları aşalım. Bakanlarımızın bana söylediği; 'Biz bunu yaşamadık, o kadar ağır bir felaket”

http://www.ankaramasasi.com/haber/100623/felaketi-ozetleyen-cumle-biz-boylesini-yasamadik
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.