Sincan'da tiyatro rüzgarı

Sincan Belediyesi tarafından hazırlanan, Lale Tiyatro Salonu'nda gösterime giren birbirinden zengin içeriğe sahip oyunlar tiyatroseverler ile buluşmaya devam ediyor.
Ankara Masası
|
22 Eylül 2021, Çarşamba - 12:02
Sincan'da tiyatro rüzgarı

Sincan Belediyesi, hem eğlendiren hem de sosyal mesajlar veren tiyatro oyunlarını sanatseverler ile buluşturmaya devam ediyor.

Tiyatro perdesi, her Pazar saat 13.00 ve 15.00’da çocuklar için, 17.00’da yetişkinler Sincan Lale Tiyatro Salonu'nda aralanıyor.

Sincan Belediyesi tarafından uygulamaya konulan etkinlikte, vatandaşlar ücretsiz bir şekilde tiyatro oyunlarını izlerken, sanatseverler sosyal mesafe kuralına uygun olarak maskeli bir şekilde etkinliğe katılıyor.

Yıpranan evliliklere ve yeni evlenecek çiftlere ailenin önemi "Aramızdaki Duvarlar" oyunu ile mizahi bir şekilde anlatılırken, Minik tiyatroseverlere ormanların önemi "Orman Melekleri" oyunu ile anlatılıp, duyarlılık kazandırılması amaçlanıyor.

"Evlilikler Başladığı Gibi Mutlu Gitsin"

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da tiyatroseverlerin heyecanına ortak oldu. Aile yaşamında şeffaflık ve dürüstlük teması üzerine düşündüren “Aramızdaki Duvarlar” isimli oyun öncesi seyircinin karşısına çıkan Başkan Ercan, genç çiftlere güzel dileklerini iletti. Uzun ve mutlu evliliklerle ilgili gençlere ipuçları veren Başkan Ercan, "Bu etkinlikte aranızda olmak istedim. Burada yeni evlenen çiftlerimiz var, Allah muhabbetinizi arttırsın. Çok sayıda nikah kıyıyorum. Bu evliliklerin başladığı gibi mutlu gitmesini temenni ediyorum. Allah ağzınızın tadını, muhabbetinizi bozmasın." ifadelerini kullandı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1019021/sincanda-tiyatro-ruzgari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.