Rap şarkısı ile "maske takma" çağrısı

Aksaray Belediyesi "Tak maskeni tak" isimli rap şarkısıyla koronavirüse karşı maske takılması konusunda çağrıda bulundu.
aa:text:20200824:22286400
|
24 Ağustos 2020, Pazartesi - 13:04
 Rap şarkısı ile "maske takma" çağrısı



Kovid-19'la mücadelede farkındalık oluşturmak adına belediye personelince yazılan ve kurgulanan klip, kentteki çeşitli dijital platformlardan yayınlanıyor.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Tak maskeni tak" rap şarkısını artan koronavirüs vakalarına dikkat çekmek ve maske takmaya özendirmek amacıyla hazırladıklarını söyledi.

Dinçer, "Tamamen yerli ve milli bir şarkıdır. İnşallah, ülkemizde maske takmayı biraz daha artırabiliriz. Gençlerimize de maske takmayı özendirmek istiyoruz. İnşallah vaka sayıları her geçen gün azalır, eski günlerimize bir an önce döneriz. Ben de maskemi takarak bu farkındalığa destek oluyorum." dedi.

Aksaray'da maske üretimine aralıksız devam edildiğini anlatan Dinçer, üretilen maskeleri ücretsiz dağıttıklarını vurguladı.

Dinçer, maske takmaları konusunda vatandaşlara sürekli uyarı yaptıklarını belirterek, "Sosyal mesafe, temizlik ve hijyen, koronavirüsle mücadele konusunda alınması gereken bireysel tedbirlerin başında geliyor. Maske, bu kuralların en önemlileri arasında, çünkü vatandaşlar arasındaki teması kesiyor. Biz belediye olarak maske üretimine ve dağıtımına devam ediyoruz. Maskelerimizi takalım. İhtiyaç olmadıkça sokaklara ve kalabalık mekanlara çıkmayalım. Kurallara uyalım." diye konuştu.


http://www.ankaramasasi.com/haber/102531/rap-sarkisi-ile-maske-takma-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.