Ankara'da ölü bulunan Erşan Aydemir'in katil zanlıları parmaklıklar ardında!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde Erşan Aydemir'in evinde elleri ve ayakları bağlanmış, ağzına havlu tıkanmış halde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan iki zanlı tutuklandı.
Büşra Bayrak
|
01 Ekim 2021, Cuma - 15:13
Ankara'da ölü bulunan Erşan Aydemir'in katil zanlıları parmaklıklar ardında!

Ankara’nın Keçiören ilçesine bağlı Atapark Mahallesi’nde ikamet eden Erşan Aydemir, 29 Eylül günü evinde ağzına havlu basılmış ve elleri, kolları bağlı vaziyette ölü olarak bulunmuştu.  

Aydemir’in katil zanlısını yakalamak için Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından çalışma başlatılmıştı. Harekete geçen ekipler, yaptıkları fiziki ve teknik çalışmalar sonucunda Aydemir’in ikamet ettiği binaya motosikletle gelip, yaklaşık 35 dakika içeride durup ardında da ellerinde takım elbise ve çantalarla çıkıp yine aynı motosikletle binadan uzaklaşan 2 kişi olduğunu belirledi.

 Söz konusu şüphelilerin, S.E.E. ile O.Ü. olduğunu ve Uyanış Mahallesi’nde ikamet ettiğini tespit eden cinayet büro ekipleri, düzenledikleri operasyonla iki şahsı yakalayarak gözaltına aldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlanan şüpheliler Eren E. ve Oğuzhan Ü, sağlık kontrolünün ardından adliyeye getirildi.

Soruşturmayı yürüten savcı tarafından ifadesi alınan zanlılar, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Şüpheliler, "kasten öldürme" suçlamasıyla cezaevine gönderildi.

(AA-İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1033641/ankarada-olu-bulunan-ersan-aydemirin-katil-zanlilari-parmakliklar-ardinda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.