Mamak Belediyesi’nden 7/24 hizmet

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, gece saatlerinde Eski Bayındır mahallesinde hane hane dolaşarak vatandaşlara maske, çocuklar için de oyuncak dağıttı.
Büşra Bayrak
|
24 Ağustos 2020, Pazartesi - 16:27
Mamak Belediyesi’nden 7/24 hizmet

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda ilk günden itibaren vatandaşların sağlığı için maske dağıtmaya başlayan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse,  belediyenin kendi atölyesinde imalat ettiği koruyucu maskeleri kapı kapı gezerek vatandaşlara dağıtıyor.

Gece saatlerinde Eski Bayındır mahallesinde evlere çat kapı ziyaret gerçekleştiren Başkan Köse, vatandaşlarla sohbet ederek virüse karşı sosyal mesafe uyarısında bulundu.

Vatandaşların talep ve isteklerine anında yanıt

Gece boyunca kapı kapı gezen Köse, “Covid19 salgınıyla mücadele kapsamında Mamak Belediyesi olarak en üst seviyede tedbirler aldık. Vatandaşlarımızdan da zorunlu hallerde dışarı çıktıklarında maske takmalarını özellikle istiyoruz. Ayrıca Sağlık Bakanımızın yaptığı uyarıları da dikkate alarak sosyal mesafeyi korumalarını özellikle rica ediyoruz. Vatandaşlarımız tedbiri elden bırakmasın, bizler sahada halkımız için tüm gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

Göreve geldikleri ilk günden beri dur durak bilmeden aşkla çalıştıklarını belirten Köse, klasik belediyecilik hizmetlerinin ötesinde vatandaşların gönül dünyalarında yer alabilmek için gerek mahalle gerekse ev ziyaretleriyle talep ve isteklere anında yanıt verdiklerini aktardı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/103675/mamak-belediyesinden-724-hizmet
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.