Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında gerginlik! İşte o anlar

Bu yıl 58’ncisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde​ sunucu Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında yaşanan diyalog gündem oldu.
Ankara Masası
|
10 Ekim 2021, Pazar - 10:10
Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında gerginlik! İşte o anlar

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 58’ncisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında geçen tartışma geceye damga vurdu.

Oynadığı 'Zuhal' karakteriyle en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülen  Nihal Yalçın ödülünü almak üzere kürsüye çıktı.

Konuşması tamamlanmadan sunucu Tamer Karadağlı'nın ödülü uzatmasına tepki gösteren Yalçın  "Kim verdi ödülü?" diye sorarak "Sus mu dediniz? 'Artık sus' mu diyorsunuz?" diye konuştu. Karadağlı ise  "Ödülünüzle birlikte konuşun diye" yanıtını verdi.  

Yaptığı konuşmanın sonunda, "İstanbul Sözleşmesi’nden vazgeçmeyelim, İstanbul Sözleşmesi yaşatır" diyen Yalçın büyük beğeni ve alkış topladı.

"Bu gece benim gecem"

Daha sonra Nihal Yalçın sosyal medya hesabı üzerinden " Lütfen Tamer’ in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem!" paylaşımda bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1047954/tamer-karadagli-ile-nihal-yalcin-arasinda-gerginlik-iste-o-anlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.