MHP Ankara'dan Mansur Yavaş'a 'Kiralık Ev Portalı' tepkisi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın duyurduğu 'Kiralık Ev Portalı' projesini ilk olarak MHP'nin gündeme getirdiğini savunan partinin Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, "Mansur Yavaş reklama devam etsin! MHP Grubu olarak öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri söylemeye ve hayata geçirmeye devam edeceğiz." dedi.
Ankara Masası
|
13 Ekim 2021, Çarşamba - 16:18
MHP Ankara'dan Mansur Yavaş'a 'Kiralık Ev Portalı' tepkisi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın duyurduğu, öğrencilere evlerini kiralamak isteyen vatandaşlar ile öğrencileri buluşturacak 'Kiralık Ev Portalı' projesi Başkent'te yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında projenin ilk olarak MHP Grubu tarafından gündeme getirildiğini ifade etti. 

"Önergemiz gereği..."

ABB MHP Meclis Grubu'nun 08 Ekim 2021'de öğrenciler için belediye bünyesinde "Emlak Danışmanlık Ofisi" kurulması için önerge verdiğini hatırlatan Baştuğ, "Önergemiz gereği belediyemiz tarafından "Kiralık Ev Portalı" kurulmuştur." dedi. 

"Mansur Yavaş kendi fikri gibi servis etti"

Baştuğ, "Ne yazık ki daha önceden olduğu gibi Mansur Yavaş  bunu basına kendi fikri ve hizmeti olarak servis etmiştir. Mansur Yavaş reklama devam etsin! MHP Grubu olarak öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri söylemeye ve hayata geçirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 


http://www.ankaramasasi.com/haber/1055053/mhp-ankaradan-mansur-yavasa-kiralik-ev-portali-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.