PKK/YPG'li teröristler sınırda görüntülendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye'ye yönelik bir operasyon sinyali vermesinin ardından sınır hattında PKK/YPG'li teröristlerin mevzilerini güçlendirmeye çalıştığı görüldü.
Ankara Masası
|
20 Ekim 2021, Çarşamba - 20:33
PKK/YPG'li teröristler sınırda görüntülendi

Suriye'de 2 askerin şehit olmasının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son saldırıyla bardağın taştığı belirterek, bölgeye operasyon sinyali vermişti.

Cumhurbaşkanı'nın açıklamaları ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin talimat beklediği haberlerinin gelmesi üzerine PKK/YPG'li teröristler sınır hattında görüntülendi.

Haber Global'ın görüntülediği terör örgütü mensuplarının Tel Rıfat'ta hendek kazdığı ve kum torbaları ile mevzileri güçlendirdikleri görüldü.

"Artık tahammülümüz kalmamıştır"

Kabine Toplantısı'nın ardından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Suriye'den ülkemize yönelik terör saldırılarının kaynağı mahiyetindeki kimi yerler konusunda artık tahammülümüz kalmamıştır. Buralardan kaynaklanan tehditleri, ya oralarda etkin olan güçlerle birlikte ya da kendi imkanlarımızla bertaraf etmekte kararlıyız." ifadelerini kullanmıştı.

SMO'dan destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerinin ardından Suriye Cerablus'ta bulunan Suriye Milli Ordusu (SMO) yöneticisi Abdurrezzak Aslan el-Laz, "Halkın tümü Türk ordusunun gelmesini bekliyor. Halk, Türk ordusunu çiçeklerle, güllerle karşılayacaktır" demişti

http://www.ankaramasasi.com/haber/1070822/pkkypgli-teroristler-sinirda-goruntulendi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.