Altındağ'da Oğuzhan Koç rüzgarı

Altındağ Belediyesi, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Millet Bahçesinde Oğuzhan Koç konseri düzenledi. Çok sayıda Ankaralının katıldığı konser, Başkentlilere müzik dolu bir gece yaşattı.
Ankara Masası
|
31 Ekim 2021, Pazar - 13:36
Altındağ'da Oğuzhan Koç rüzgarı

Başkentliler, geçtiğimiz günlerde açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Millet Bahçesinde, Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Oğuzhan Koç konseri ile coştu. 

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı'nın da katıldığı konser, coşku dolu anlara sahne oldu. Başkentli müzikseverle Oğuzhan Koç'un şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. 

"Tüm Ankaralılar bizim misafirimiz"

Konserde coşku dolu kalabalığa seslenen Başkan  Balcı, "Millet Bahçesini 3 gün önce açtık. Başkent Millet Bahçesini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sizlere hediye etti. Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum da buranın mimarı. Bir kez daha kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz Altındağ Belediyesi olarak sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm Ankaralılar bizim misafirimiz. Sanatçımız Oğuzhan Koç'a da geldiği için çok teşekkür ediyoruz. Eğer kabul ederse, kendisini bir kez daha burada ağırlamayı çok isteriz" dedi. 

Ankara'yı çok sevdiğini ve tekrar gelmeyi çok istediğini söyleyen Oğuzhan Koç ise, dinleyenleri mest etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1086875/altindagda-oguzhan-koc-ruzgari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.