Altındağlı kadınlar ve çocuklardan yaşlılara anlamlı hediye

Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile Gençlik Merkezi üyeleri Seyranbağları Huzurevini ziyaret edip, yaşlıların yüzünü güldürdü.
Zeliha Demirci
|
19 Mart 2021, Cuma - 10:19
Altındağlı kadınlar ve çocuklardan yaşlılara anlamlı hediye

Altındağ’da sevgi dolu bir gün yaşandı. Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile Gençlik Merkezi üyeleri, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası’nı unutmadı. Kadınlar kendi elleriyle hediyeler yaparken, Altındağlı çocuklar ise büyüklerine sevgi dolu mektuplar yazdı. Anlamlı hediyeler, Çankaya’daki Seyranbağları Huzurevi sakinlerine verildi. Huzurevini ziyaret eden Altındağlı kadınlar, hediyelerle büyüklerin yüzünü güldürdü. Huzurevi sakinleri unutulmayacak bir gün yaşadı.

Emek emek mutluluk

Altındağlı kadınların ve çocukların sosyal sorumluluk bilincinin daima yüksek olduğunu vurgulayan Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, “Bu güzel düşünce için emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Güzel insanlar iyi ki varlar. Günlerdir emek veriyorlar, kendi elleriyle hediyeler hazırlıyorlardı. Bugün yaptıkları ziyaretle hem yüzleri güldürdüler hem de ne kadar duyarlı olduklarını gözler önüne serdiler. Hediyeleri Seyranbağları Huzurevi'nde kalan yaşlılarımıza verdiler. Çocuklarımızın sevgi dolu mektupları ise herkesi duygulandırdı. Yüzlerini güldürebildiysek, farklı bir gün yaşatabildiysek ne mutlu bize. ” dedi.

Kadınlardan yaşlılara jest

Altındağlı kadınların Yaşlılar Haftası etkinlikleri bu kadarla sınırlı kalmadı. Altındağ Belediyesi Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi üyeleri mahallelerindeki yaşlıları ziyaret etti. Ev ev gezerek, yaşlıları ziyaret eden merkez üyeleri, verdikleri küçük hediyelerle yüzleri güldürdü.

http://www.ankaramasasi.com/haber/659197/altindagli-kadinlar-ve-cocuklardan-yaslilara-anlamli-hediye
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.