Akşener'den Lütfü Türkkan açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin milletvekili Lütfü Türkkan'ın bir şehit yakınına küfür etmesini "AK Parti'nin planlı provokasyonu" olarak değerlendirdi.
Ankara Masası
|
09 Kasım 2021, Salı - 10:01
Akşener'den Lütfü Türkkan açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener'in gündeminde partisinin milletvekili Lütfü Türkkan'ın bir şehit yakınına küfür etmesi ardından gelen tepkiler vardı. 

"Lütfü Bey bir hata yaptı" diyen Akşener, yaşananların AK Parti'nin planlı provokasyonu olduğunu savundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçmişteki açıklamalarından derlenen bir videoyu izleten Akşener, "Biraz önce izlediğiniz ahlak şövalyesi sayın Erdoğan ve arkadaşlarının şehitlerimize alan saygısı ve kadınlara olan hassasiyeti neresinden tutsanız rezillik, nereden tutsanız terbiyesizliktir." dedi.

Akşener'in konuşmasından satırbaşları şöyle:   

Biliyorsunuz geçtiğimiz cuma AK Parti'nin planlı provokasyonu sonucunda talihsiz bir olay yaşadık. Cumadan beri bu olay üzerinde tepindikçe tepiniyorlar. Normaldir, yadırgamıyoruz. Rakibinizin vekili bir hata yapmışsa siz de bunun üzerine yürüyeceksiniz. Evet, Lütfü Bey bir hata yaptı. Karşısındaki kadın olan genel başkanına küfür de etse, ahlaksız bir adam da olsa sinirlerine hakim olması gerekirdi. Ama olamadı ve sinirlerine yenik düştü. Bu hatayı maruz görecek değiliz.

Ancak bu olay vesilesi ile başta sayın Erdoğan başta olmak üzere AK Parti mensuplarının gönüllerindeki şehit ve şehit yakını hassasiyetini keşfetmeleri oldu. Hatta bu yeni keşfedilmiş hassasiyete kendilerini öyle kaptırdılar ki, bunların başı olan beyefendi hafıza kaybı yaşıyor olsa gerek dün akşam kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda muhalefetten STK'lara kim varsa demediğini bırakmadı. Utanmadan işi kendi eliyle rafa kaldırdığı İstanbul Sözleşmesi'ne kadar getirdi. Kantarın topuzunu kaçırıp Lütfü Bey'in kredi borcunu açıklayarak kanunları bile çiğnedi. Sözüm ona ahlak timsali bu bey, son dönemde alışkanlık haline getirdiği üzere bir de kolaj video hazırlatmış. Hal böyle olunca bizde kendisinin hafızasını tazelemek üzere bir video hazırladık.

"Ahlak şövalyesi Erdoğan"

Bu ülkede Mustafa Kemal Atatürk'ün anasına "genelevde çalışıyor" diyenler oldu, sarayda kabul edildiler. Bu ülkenin kadınlarına "başörtüsüz kadın perdesiz eve benzer ya satılıktır ya kiralık" denildi, elini uzatıp çekil şuradan diyen olmadı. Rize Belediye Başkanı "Çözüm süresine ne gerek var. Her birimiz ikinci eş olarak bir Kürt kadını alalım" dedi, yerinde oturdu kınamaya bile uğramadı. Bu örnekleri sonsuz sayıda söyleyebiliriz. Biraz önce izlediğiniz ahlak şövalyesi sayın Erdoğan ve arkadaşlarının şehitlerimize alan saygısı ve kadınlara olan hassasiyeti neresinden tutsanız rezillik nereden tutsanız terbiyesizlik. Ellerinde teröristlerin kanı olan teröristleri, devletin televizyonuna çıkarıp konuşturanlar bize şehitlerimizin üzerinden ahkam kesemez. Şehit ailelerine TOKİ'den ev verilsin teklifimizi reddedenler bize ahkam kesemez. Şehide kelle diyen şuursuzlar bize ahkam kesemez.

Lütfü Bey bir hata yaptı. Bu hata karşısında bir olgunluk gösterdi önce özür diledi sonra da gereğini yapıp görevinden ayrıldı. İnsanlar hatadan münezzeh değildir. Onun için hukukta hatayı anlayıp özrü dileğiniz zaman başka bir sonuç ortaya çıkar. Günah işlediğiniz zaman töbe ettiğinizde sizin için kapılar açıktır. İYİ Parti'yi İYİ Parti yapan hata karşısında gösterilen olgudur.

Her dükkan önünde yavşak yavşak konuşanlara, yazanlara provokasyon yaptırabilirsiniz. Yaptırın kardeşim. Sizden korkan sizin gibi olsun. Biz gezmeye milletimizi dinlemeye devam edeceğiz.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1109314/aksenerden-lutfu-turkkan-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.