Altındağ'da çocuklara yeni eğlence merkezi

Altındağ Belediyesi; ilçeye 11 dönümlük yepyeni bir park daha kazandırıyor.
Ankara Masası
|
13 Kasım 2021, Cumartesi - 09:11
Altındağ'da çocuklara yeni eğlence merkezi

Altındağ'da yeşil alan miktarı her geçen gün artıyor. Altındağ Belediyesi tarafından  Karapürçek Mahallesi'nde, 11 dönüm büyüklüğündeki alanda yapımına başlanan park; şimdiden mahalleye güneş gibi doğdu.

Parkın yapımına hızla başladıklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı; “İnşallah aynı hızla bir an önce tamamlayacak, parkımızı mahalle sakinlerinin kullanımına sunacağız” dedi.

Bu parkın da Altındağ'daki diğer parklar gibi tam donanımlı, konforlu ve her yaştan mahalle sakinine hitap edecek bir park olacağını dile getiren Başkan Asım Balcı; parkın içerisinde; koşu yolu, çocuk oyun alanı, fitness alanı, yürüme ve gezinti alanları ile oturma alanları olacağını da belirtti.

"Hem mahallenin çehresini değiştirecek, hem de bölgenin havasını temizleyecek"

Özellikle yaz akşamlarında, Altındağlıların ailesiyle hoşça vakit geçirebileceği ve dinlenebileceği bir mekan tasarladıklarına dikkat çeken Başkan Balcı; Altındağlı çocukların huzuru ve konforu için de her şeyi düşündüklerini aktardı. "Rengarenk ve eğlenceli oyuncaklarla donatılmış çocuk oyun alanında, Altındağlı çocuklarımız neşe içinde koşup oynayacaklar” diye konuşan Balcı; parkın büyük bir kısmının yeşil alan olarak ayrıldığını da sözlerine ekledi.

“Yemyeşil ve ferah bir görünüme kavuşan mahallemiz, daha da fazla değer kazanacak. Parkımız, hem mahallenin çehresini değiştirecek, hem de bölgenin havasını temizleyecek." şeklinde konuşan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı Başkan Balcı; yeni parkın mahalle sakinleri başta olmak üzere, tüm Altındağlılara hayırlı olmasını temenni etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1116600/altindagda-cocuklara-yeni-eglence-merkezi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.