Keçiören'de diyabet hastalığına karşı moral ve motivasyon konseri!

Keçiören Belediyesi, 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde moral ve motivasyon konseri düzenledi.
Ankara Masası
|
14 Kasım 2021, Pazar - 12:58
Keçiören'de diyabet hastalığına karşı moral ve motivasyon konseri!

Keçiören Belediyesi tarafından TİP 1 Diyabet ve Teknoloji Derneği iş birliğinde 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla moral ve motivasyon konseri düzenlendi.   

Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen moral ve motivasyon konserinde Özlem Üngör, Selma Geçer, Gülşen Kutlu, Bahadır Özüşen ve Nurullah Akçayır sahne aldı.

Etkinlikte konuşan, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Şeker çocuklarımız için düzenlediğimiz bu anlamlı etkinlik vasıtasıyla kamuoyunda onların seslerini ve taleplerini duyurmak istiyoruz, fidanlarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.  

" Diyabetli çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin istikbalidir"

Altınok, "Diyabetli çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin istikbalidir. Onların sağlıklı ve özgüven sahibi olması, geleceğe umutla bakması çok önemli. Çocukların gönülleri milyonlarca gönüldür, şu an çocuklarımızla ve aileleriyle birlikte sevgi okyanusundayız. Ben bir nefer olarak, diyabetli çocuklarımızın sesini duyurmak için yapılması gereken ne varsa yapacağım. Şeker çocuklarımız için düzenlediğimiz bu anlamlı etkinlik vasıtasıyla kamuoyunda talepleri duyurmak istedik. Böylesine güzel bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyuyorum. "  şeklinde konuştu.


Konserin sonunda Başkan Altınok ve diğer katılımcılar ‘Ölürüm Türkiyem' isimli eseri hep bir ağızdan seslendirdiler. Program plaket ve çiçek takdiminin ardından sona erdi.

Konsere, Belediye Başkanı Turgut Altınok'un yanı sıra TİP 1 Diyabet ve Teknoloji Derneği temsilcileri ile birçok siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcisinin katıldı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1117653/keciorende-diyabet-hastaligina-karsi-moral-ve-motivasyon-konseri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.