Ankaralının trafik çilesi... ABB Meclis Üyesi Sinan Burhan sorunu yerinde inceledi...

AK Parti Altındağ ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan Ankara'da trafikten şikayetçi olan vatandaşların isyanını yerinde inceleyerek paylaştığı video ile duyurdu.
Samet Dirican
|
18 Kasım 2021, Perşembe - 10:41
Ankaralının trafik çilesi... ABB Meclis Üyesi Sinan Burhan sorunu yerinde inceledi...

Ankara’da ulaşımda yaşanan sıkıntıların daha da artması Ankaralı vatandaşların tepkisine yol açarken vatandaşların isyanını AK Parti Altındağ ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Burhan işe gidiş ve işten çıkış saatlerinde vatandaşlarla görüşerek Ankara trafiğini yerinde inceledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin trafiğin çözümü için hiçbir çaba içerisinde olmadığını belirten Burhan, Ankara’da yeni yollar açmanın trafiği rahatlamayacağını söyleyen Başkan Yavaş’a da tepki gösterdi. “Başkan Yavaş yeni yol açarak trafik sorunu çözülemez demişti. Peki nasıl çözülecek. Ankaralının canı burnunda. Evine ulaşamıyor, işine gidemiyor. Mansur bey mazeret üretiyor. Her şey daha güzel olacak demişlerdi ama daha kötü oldu” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1123688/ankaralinin-trafik-cilesi-abb-meclis-uyesi-sinan-burhan-sorunu-yerinde-inceledi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.