Keçiören Belediyesi, Onbirler Apartmanı için harekete geçti

Keçiören Belediyesine ait ekipler, Kızlarpınarı Caddesi'nde tüp patlaması sonucu bir bölümü yıkılan Onbirler Apartmanı'nın yıkımını gerçekleştirerek enkaz kaldırma çalışmalarına başladı.
Ankara Masası
|
20 Kasım 2021, Cumartesi - 12:46
Keçiören Belediyesi, Onbirler Apartmanı için harekete geçti

Kızlarpınarı Caddesi'nde tüp patlaması sonucu bir bölümü yıkılan Onbirler Apartmanı'nın tamamı Keçiören Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı. Bölgede enkaz kaldırma çalışmasına başlandı. 

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Mutfak tüpünden kaynaklanan patlama sonucu bir kısmı çöken Onbirler Apartmanında bu sabah itibarıyla ekiplerimiz yıkım çalışmasına başladı. Binanın tamamı gerekli güvenlik önlemleri alınarak şu anda tamamen yıkılmış durumda. Enkaz kaldırma çalışmalarımız ise devam ediyor. Birkaç saat içinde enkazın tamamını kaldırmış olacağız." ifadelerine yer verdi. 

"Kentimizin eskiyen dokusunu yenilemeliyiz"

Patlamada 6 kişinin yaralandığını ve bunlardan biri çocuk 2 kişinin yaşamını yitirdiğini hatırlatan Altınok, "Dün gece patlamanın olduğu binanın tehlike arz ettiği için yıkımını gerçekleştirdik, alanda çalışmaları takip ettik. Biz buraları kentsel dönüşüme almıştık. Kentimizin eskiyen dokusunu yenilemeliyiz, bu kentsel dönüşüm planımıza da herkesin destek olması lazım. Birçok insanımızın yaşamı tehlike altında. Patlama sonrası mağdur olan vatandaşlarımıza biz her türlü desteği vermeye, her ihtiyacı karşılamaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1127616/kecioren-belediyesi-onbirler-apartmani-icin-harekete-gecti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.