Çankaya'da kış hazırlıkları tamamlandı

Çankaya Belediyesi yaklaşan kar yağışı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Kış ayının sorunsuz geçmesi için tüm birimleriyle çalışmalarını eksiksiz tamamlayan Çankaya Belediyesi vatandaşların mağdur olmaması için her türlü önlemi aldı.
Ankara Masası
|
01 Aralık 2021, Çarşamba - 12:00
Çankaya'da kış hazırlıkları tamamlandı

Çankaya Belediyesi kış mevsiminin gelmesi karla mücadele hazırlıklarını tamamladı.  Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen: "İlçe sakinlerinin sıkıntı yaşamayacağı, kış ayını sorunsuz geçirmelerine yönelik her türlü tedbiri aldık" dedi.

Çankaya Belediyesi karla mücadele hazırlıklarını tamamlayarak ilçe genelinde yer alan 123 mahallede birden gerçekleştireceği koordineli çalışma planını oluşturdu. 

Vatandaşların sorun yaşamamaları için tüm önlemini alan Çankaya Belediyesi, bıçaklı kar küreme araçları, ünimoglar, tuz serpme araçları, greyder, kepçe, loder ve solüsyon araçları ile karla mücadele edecek. 

Koordineli bir biçimde ilçenin her noktasına müdahale edecek Çankaya Belediyesi, bu süreçte 10 ünimog kamyon, 10 el ekibi kamyon, 7 bıçaklı kar küreme aracı, 4 greyder iş makinası, 6 kepçe, 3 loder ve 4 solüsyon aracı ile karla mücadeleyi sorunsuz atlatacak. 

Tüm birimlerimizle Çankayalıların hizmetinde olmaya devam edeceğiz

Karla mücadele çalışmalarında tüm hazırlıkları aylar öncesinden tamamladıklarını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Türkiye’nin en büyük ilçelerinden Çankaya’da kış aylarını sorunsuz geçirmek için tüm önlemleri aldık. Yıldız Yerleşkemizde oluşturduğumuz karla mücadele merkezimizden çalışmaları an be an takip edeceğiz. Tüm birimlerimizle Çankayalıların hizmetinde olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1148981/cankayada-kis-hazirliklari-tamamlandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.