Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Dünden bugüne Türkiye'de ve Başkent Ankara'da yaşanan gelişmeleri sizler için derledik.
Ankara Masası
|
03 Aralık 2021, Cuma - 07:35
Dünden bugüne Türkiye ve Ankara'da yaşanan gelişmeler...

Türkiye'den AİHM'nin Osman Kavala kararına tepki

Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi'nin Türkiye hakkında ihlal prosedürünü başlatma kararı almasına "AK’yı bağımsız yargıya müdahale niteliği taşıyacak bu kararın devamını getirmekten kaçınmaya davet ediyoruz" ifadeleriyle tepki gösterdi.

Cumhuriyet gazetesinde bir ayrılık daha

Cumhuriyet gazetesinde 8 kişinin işten çıkarılmasına tepki gösteren Genel Yayın Yönetmeni Aykut Küçükkaya'nın görevinden alındığı öğrenildi.

Muharrem İnce, Millet İttifakı'nın adayını açıkladı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı'nın Abdullah Gül'ün adaylığı üzerinde anlaştığı duyumunu aldığını söyledi.

Vasip Şahin'den 3 Aralık mesajı

Ankara Valiliğinin sosyal medya hesabından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımlandı.

Başkent'te 'Ankara Yeşil Şehir Eylem Planı' hayata geçiyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği tanıtım toplantısı ile 'Ankara Yeşil Şehir Eylem Planı'nı kamuoyuna tanıttı.

Refik Tuzcuoğlu'ndan ABB'deki engelleniyoruz iddialarına yalanlama

Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikalar Kurulu Üyesi Refik Tuzcuoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Millet İttifakı cephesinin gündeme getirdiği "engelleniyoruz" iddialarını belediye projelerine destek oranlarına işaret ederek yalanladı.

Doç. Dr. Aleksandr Sotniçenko: Türk - Rus Üniversitesi mutlaka kurulmalı

Rusya Bilim ve Kültür Merkezi Başkanı Doç. Dr. Aleksandr Sotniçenko, Rus Evi'nin gelecekteki faaliyetlerini ve Türkiye'deki hedeflerini Ankara Masası Canlı Yayınında anlattı.

Doç. Dr. Aleksandr Sotniçenko: Fatih'in adaletini örnek aldık

Rusya Bilim ve Kültür Merkezi Başkanı Doç. Dr. Aleksandr Sotniçenko, Ankara Masası Genel Yayın Yönetimi Fatih Atik'in ve Rusya Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Salih Yılmaz’ın sorularını yanıtladı. Doç. Dr. Aleksandr Sotniçenko, Türkiye-Rusya arasındaki kültürel ilişkileri ve bu alanda yapılan çalışmalarla ilgili de bilgiler verdi.

ATO Başkanı Baran'dan yeni bakan Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilen Nureddin Nebati'yi tebrik ettiği mesajında "Ekonomik potansiyelimizi en üst düzeye çıkartacak politikalar hayata geçirerek, ülkemizi yatırım, üretim, istihdam ve ihracatta hamle yapmış bir ekonomiyle 2023 yılına taşıyacağına inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1152849/dunden-bugune-turkiye-ve-ankarada-yasanan-gelismeler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.