Ak Partililer'den Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki

AK Partili birçok isim Şanlıurfa'da ücretsiz elektrik sözü veren Kemal Kılıçdaroğlu'na, Adana, Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir, Mersin, Tekirdağ belediyelerinin CHP'de olduğunu hatırlatarak tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
09 Aralık 2021, Perşembe - 22:52
Ak Partililer'den Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki

Ak Parti'nin üst düzey isimleri Şanlıurfa’da büyükşehir belediye başkanlığını kazanmaları durumunda çiftçilere elektriği bedava vereceklerini vadeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

İlk tepki  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'den gelirken "Kemal Bey yine coşup döktürmüş. 'Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını bize verin, elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz.' demiş. Demesine demiş ama Adana, Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir, Mersin, Tekirdağ belediyelerinin CHP'de olduğunu galiba unutmuş." ifadelerini kullandı.

Özhaseki, paylaşımına şöyle devam etti:

"Sizin kurusıkı atmalarınıza milletimizin karnı tok. Kemal Bey, iyice rezil oluyorsunuz. Kendisine asla görev vermeyecek olan Şanlıurfa'da bol keseden atmak kolay. Sözünüzün eri iseniz, haydi CHP belediyelerinin olduğu şehirlerde çiftçiye elektriği bedava verin. Haydi, görelim seni."

Ak Partili isimlerden gelen tepkiler;

Şamil Tayyar

Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’da büyükşehir belediyesini kazanırlarsa çiftçiye elektriği bedava vereceklerini söyledi. Sanırım Ankara’dan İstanbul’a çok sayıda büyükşehirin CHP’de olduğunu unuttu! Popülizm bir yere kadar tamam, bu kadarına pes doğrusu!

Fatih Şahin

Ankara’da çiftçilere elektriği bedava vermeyi düşünüyor musunuz? Yoksa genel başkanınızın sözü yerde mi kalacak?

Hamza Dağ

Tutmayacağı sözleri verme ustası yine iş başında. Madem öyle, İzmir'de uzun yıllardır büyükşehir belediyesi CHP yönetiminde. Hadi bu zamana kadar yapmayışınıza bir şey demeyelim, bundan sonra yapın. Sadece 1 ay çiftçiye elektriği bedava verin.

Jülide Sarıeroğlu

Adana büyükşehir belediyesi de CHP yönetiminde. Beklemeden, hemen Adanadaki çiftçilerimize elektriği bedava verin.

Ne olmuştu?

Şanlıurfa'da meslek odaları, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’da büyükşehir belediye başkanlığını kazanmaları durumunda çiftçilere elektriği bedava verecekleri vaadinde bulunmuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1167833/ak-partililerden-kemal-kilicdarogluna-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.