Çocuk ve Gençlik Meclisi'nde seçim heyecanı yaşandı

Mamak Belediyesi, Çocuk ve Gençlik Meclisi’nde seçim heyecanı yaşandı. Oy toplama sürecinde adayların birbirinden renkli görüntüleri ve tatlı rekabetleri Meclis'te renkli görüntülere sahne oldu.
Ankara Masası
|
17 Aralık 2021, Cuma - 10:56
Çocuk ve Gençlik Meclisi'nde seçim heyecanı yaşandı

Mamak Belediyesi, şehirlerin geleceği çocuklara, kent yönetiminde karar alma ve söz mekanizmalarına katılmalarını, temsil yeteneklerinin geliştirilmesi ve demokrasi kültürünün erken yaşlardan itibaren kazandırılması amacıyla açtığı Çocuk ve Gençlik Meclisi’nde seçim heyecanı yaşandı. Oy toplama sürecinde adayların birbirinden renkli görüntüleri ve tatlı rekabetleri renkli görüntülere sahne oldu. 

"Demokrasinin en güzel örneklerini sergileyecekler"

Mecliste başkanlık görevlerine gelen ve üyelerin büyük bir sorumluluk üstlendiğini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, şöyle konuştu: “Sizlerden komisyonlarda aktif çalışmanızı, yönetim sürecine katılmanızı, önerilerinizi bizlere ulaştırmanızı bekliyoruz. Nasıl bir kent istediğinize, nasıl bir kentte yaşamak istediğinize ilişkin projeler üretmenizi, görüş, düşünce ve önerilerinizi bizlere aktarmanız bu açıdan çok önemli. Bu süreçte sevgi, barış ve dostluğu asla unutmayın. Katılımcı demokrasinin en iyi örneklerini sergileyeceğinize yürekten inanıyorum."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1179469/cocuk-ve-genclik-meclisinde-secim-heyecani-yasandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.