Ankara'daki sürpriz buluşmanın perde arkası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu akşam yemeğinde bir araya geldi. Toplantının ittifaktaki pürüzleri gidermek için gerçekleştirildiği öne sürüldü.
Ankara Masası
|
21 Ocak 2022, Cuma - 09:13
Ankara'daki sürpriz buluşmanın perde arkası

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu akşam yemeğinde bir araya geldi.

Ankara'da gerçekleştirilen sürpriz lider zirvesinin ardından resmi bir açıklama yapılmadı.

Cumhuriyet'ten Sarp Sağkal'ın haberine göre; "kısmi temsilden rahatsız olduğu" belirtilen Davutoğlu'nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i arayıp "sitemde" bulunduğu öne sürüldü.  

Bu gelişmelerin ardından muhalefet masası, bir hafta ertelenen toplantıyı yaparak ortak metne son şeklini verdi. Kaynaklar, "muhalefet masasındaki genel başkan yardımcıları arasında herhangi bir sorun bulunmadığını, dört aylık çalışmanın uyum içerisinde yürütüldüğünü" vurgulandı. 

Görüşme trafiği

Meral Akşener, 6 Ocak’ta Davutoğlu’nu konutunda ziyaret etti. Kılıçdaroğlu da 11 Ocak’ta Davutoğlu ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Liderler arasındaki ikili görüşmeler, kamuoyuna, Davutoğlu'nun ittifaka katılma konusunda bazı şartları olduğu yönünde yansıdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1251699/ankaradaki-surpriz-bulusmanin-perde-arkasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.