Altındağ Belediyesi’nden ilkokula başlayan öğrencilere sürpriz

Altındağ Belediyesi, ilkokul 1'inci sınıfa başlayacak olan Altındağlı çocuklara çanta ve kırtasiye malzemesi hediye edecek.
Büşra Bayrak
|
01 Eylül 2020, Salı - 12:01
Altındağ Belediyesi’nden ilkokula başlayan öğrencilere sürpriz

Altındağ Belediyesi, ilçede bulunan 51 ilkokulda ilkokula başlayacak olan 8 bin minik öğrenci için okul hediyeleri hazırladı.  Eğitim ve öğretim hayatına adım atacak olan 8 bin çocuk, okulların açıldığı ilk gün, sırasında Altındağ Belediyesi'nin hediyelerini bulacak.

Belediye ekiplerinin minik öğrencilere hediye edilecek çantaların hazırlanması için arı gibi çalıştığını söyleyen Başkan Asım Balcı, “Yeni eğitim ve öğretim döneminin tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Tüm öğrencilere Allah zihin açıklığı versin” dedi.

Hem ailelere destek hem de miniklerin yüzleri gülecek

Altındağ Belediyesinin kırtasiye desteğinin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yüzleri güldürdüğünü belirten Başkan Balcı, bu desteğin ilkokul 1’inci sınıfa başlayacak olan 8 bin öğrenciyi kapsadığını söyledi. Başkan Balcı şu bilgileri verdi:

“Kurşun kalemden deftere, resim defterinden boya kalemine kadar birçok ihtiyacı içinde barındıran okul çantaları, beslenme çantaları ile birlikte okul idarelerine teslim edilecek. Çocuklarımız için çantalara maske de koyduk. Çantalar okulun ilk günü miniklerin sıralarına konulacak. Yani minikler okulun ilk günü güzel bir sürprizle karşılanacak. Böylece hem ailelerimize ekonomik anlamda biraz destek olacak, hem de ilkokula bu yıl başlayacak olan miniklerimizin yüzünü güldüreceğiz. Okula nasıl başlarlarsa öyle gider. İnşallah yüzleri hep güler.” 

http://www.ankaramasasi.com/haber/126010/altindag-belediyesinden-ilkokula-baslayan-ogrencilere-surpriz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.