CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'da sahneye çıkan çocukla ilgili konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Trabzon'daki bir açılışta kürsüye çıkardığı çocuk; Kemal Kılıçdaroğlu'na 'hain' demişti. Kılıçdaroğlu o çocuk hakkında konuştu.
Ankara Masası
|
30 Ocak 2022, Pazar - 21:25
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'da sahneye çıkan çocukla ilgili konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’daki açılışta bir çocuğu kürsüye çıkarmasına ilişkin olarak, açıklamalarda bulundu. 

İzmit Belediyesi tarafından yapılan ‘Kocaeli Muhacir Evi’, Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla bugün açıldı. Açılışta ‘Fotoğraflarla Lozan Mübadelesi’ sergisi, ‘Dinmeye Sızı Mübadele’ video gösterimi yapıldı; Balkan halk oyunları oynanıp mübadele türküleri söylendi.

"Görüntüyü izlediğimde emin olun paniğe kapıldım"

Kemal Kılıçdaroğlu, program sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon’daki toplu açılış töreninde bir çocuğu kürsüye çıkarmasına ve çocuğun söylediği siyasi içerikli sözlere ilişkin olarak da konuşan Kılıçdaroğlu; şunları söyledi;

“Görüntüyü izlediğimde emin olun paniğe kapıldım. Böyle bir şey hiç yaşamamıştım. Benim bütün çabam, evlatlarımıza güzel bir Türkiye bırakmak. Kinden uzak, öfkeden uzak, herkesi sevgiyle kucaklayan, doğayla barışık gençlerin bu ülkenin geleceği ve umudu olduğu bir Türkiye’yi ayağa kaldırmak, bunu istiyorum. Tablo beni çok üzdü. Arkadaşlarım paylaşmışlardı, ‘Paylaşımlarınızı süratle silin’… O çocuğun, o güzel evladımızın hiçbir kabahati yok. Kabahat onun tepesinde duran kişide.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1269370/chp-genel-baskani-kemal-kilicdaroglu-trabzonda-sahneye-cikan-cocukla-ilgili-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.