Burak Elmas'tan canlı yayında transfer açıklaması

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Galatasaray TV'de çıktığı canlı yayında gündeme dair konular hakkında açıklamalarda bulundu.
Ankara Masası
|
02 Şubat 2022, Çarşamba - 14:35
Burak Elmas'tan canlı yayında transfer açıklaması

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, transfer gündeminde olan Gedson, Erick Polgar hakkında Galatasaray TV'de değerlendirmelerde bulundu.

İşte Elmas'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Erick Polgar'ı transfer ettik"

"Giresunspor'a verdiğimiz Okan'ı maalesef kulübü ligdeki gidişatları ve takımın performansı gereği vermek istemedi. Bu yüzden Barcelona'dan Pena'yı alarak kaleci transferini tamamladık.

Defansif orta saha konusunda da eksikliğimiz vardı. Bunu da Pulgar ile kapattık. Milli maçlar nedeniyle ülkesndeydi. Buraya gelmesini bekliyoruz."

"Gedson'u istesek alırdık, almadık"

"Gedson, görüştüğümüz oyunculardan biriydi. Menajerinin bize ulaşmasına gerek yok. Biz istersek menajerine ulaşırız. Gedson taraftarın çok sevdiği genç bir yıldız adayı. Bu kadro ve planlamasında hızlı çözümlere yöneldik. Sınırsız yabancı hakkımız da yok.

22 Ocak 2022'te Benfica ile yazışma yaptık. 1,5 sezon için 1 milyon euroluk kira ücreti, 7,5 milyon euroluk satın alma opsiyonu istediler. Gedson'u isteseydik alırdık ama şu an önceliğimiz değil. Şu anda ilgimiz yok."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1274865/burak-elmastan-canli-yayinda-transfer-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.