Adnan Beker: Mustafa Destici Ankara'yı iyi gezsin

ABB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, "ABB'nin dişe dokunur bir faaliyetini göremedik" ifadelerini kullanan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye "Ankara'yı iyi gezsin. İyi gezerse iyi hizmetleri görür." dedi.
Ankara Masası
|
09 Şubat 2022, Çarşamba - 14:31
Adnan Beker: Mustafa Destici Ankara'yı iyi gezsin

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, Ankara Masası Fatih Atik'in sorunlarını yanıtladı.

Ankara Masası yayınına katılan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin "ABB'nin dişe dokunur bir faaliyetini göremedik" ifadelerinin hatırlatılması üzerine Beker "Sayın başkanın hizmet anlayışını anlamadım. Neye göre hizmet yapılmıyor? Bakın ben söyleyeyim, Panora'nın oradaki kavşaktan geçtim. Şu karın altında, eksi 9 derecede karınca gibi çalışıyorlar. Eğer Mustafa Destici bunu görmüyorsa benim yapacak bir şeyim yok. Mamak kentsel dönüşümü görmüyorsa benim yapacak bir şeyim yok. Sincan OSB görmüyorsa aynı şekilde yapacak bir şey yok. Ben şunları sayıyım; Eskişehir Yolu, Konutkent, Başkent Üniversitesi, Yaşamkent Kızılay bakın bunların hepsi bitmiş. Şaşmaz Bulvarı, Hasköy Fruko Kavşağı, Ayaş Yolu, Başer Köprüsü... bunları yapmışız. Şimdi Anadolu Bulvarı Alternatif Kavşağı, Etlik Şehir Hastanesi Bağlantı Yolu, Keçiören Fatiih Köprüsü bunlarda yapacaklarımız. Aydınlıkevler burayı yapıyoruz. Bugün Mamak Metrosu'nu Ulaştırma Bakanlığı'na gönderdik. Projeleri bitti. Mansur beyin geldiğinden beri uğraştırdığı en büyük projedir. Kredisi hazır. Tabi ki devlet onaylarsa başlayacağız." dedi.

Beker, sözlerine şöyle devam etti;

Mustafa Destici'ye bir şey söyleyeyim. Son kar yağdığında sadece 100 bin ton tuz döktük. Şuan 200 bin ton stokta tuzumuz var. Cımbızla, Vantuzla arıyorlar sokakta bir araba kaymış hemen bu Twittercılar atıyor. Siz Ankara'da oturuyorsunuz. Ankara'da kaç yol kapandı. Kaç tane evine gitmeyen Ankaralı vatandaşız oldu. En azından bir teşekkür edin. İnsanlar 20 dakika yemek yiyerek o hizmeti verdiler. Belediyenin bütün çalışanları. 10 bine yakın insan çalıştı. Mansur bey AKOM'a gitti ve başında durdu. Her taraftan personelimiz pick-upların üzerine binerek küreklerle tuz attılar. Ankaralı sabah kalktığında baktı ki hiçbir şey yok. Biz Ankara'daki bütün ara sokaklara ilçe büyükşehir ayırmadan talep edilen her sokağa girdik. Ve ilçe belediyelerimizden talep edenlere de tuz verdik. Bu bizim görevimiz. Mustafa Destici biraz Ankara'yı iyi gezsin. İyi gezerse iyi hizmetleri görür.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1291575/adnan-beker-mustafa-destici-ankarayi-iyi-gezsin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
beypazarı
10 Şubat 2022, 10:20
siz ankarayı kendi evlerinizin önünden ibaret sanıyorsunuz heralde ve ya mansurun evinin önünden ibaret olabilir.. yapmadığınız halde yapıyomuş gibi gösterdiğiniz hizmetler yarın sandıkta karşınıza çıkacak izleyin bakalım neler olacak