Adnan Beker'den Servet Avcı'ya: Ya adliyeye gitsin ya görevi bıraksın

ABB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, Serpico yazısını kaleme alan Servet Avcı'nın belediye bürokratlarını zan altında bıraktığını belirterek "Ne biliyorsan git savcılığa anlat. Eğer o serpico gibi bir adamsa. Eğer bunlara laf olsun diye söylüyorsa, insanları zan altında bırakıyorsa, o görevini bıraksın gitsin." dedi.
Ecem Çetin
|
08 Haziran 2022, Çarşamba - 20:43
Adnan Beker'den Servet Avcı'ya: Ya adliyeye gitsin ya görevi bıraksın

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Haziran Ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşimi 'nde söz alan ABB Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, Serpico yazısıyla sık sık gündeme gelen Başkan Mansur Yavaş'ın danışmanı Servet Avcı'ya seslendi.

Serpico isimli polisin etrafındaki usulsüzlükleri konu alan yazıyla belediye bürokratlarının zan altında bırakıldığını belirten Beker, Avcı'ya yönelik " Serpico diye bir film var. Bunu bu arkadaşımız yazmış. Murat Köse de eline alıyor bunu televizyon televizyon geziyor. Şimdi bu arkadaşa buradan sesleniyorum, şuradan adliye 15 dakika. Ne biliyorsa gitsin, adliyeye savcılığa söylesin. Eğer o serpico gibi bir adamsa. Eğer bunları laf olsun diye söylüyorsa, insanları zan altında bırakıyorsa, o görevini bıraksın gitsin. "ifadelerini kullandı.

"Ne biliyorsan söylemessen dünyanın..."

Beker, AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse’nin “Adnan Beker son günlerde sustu bir dosyası mı iletildi bilmiyorum” sözlerine ilişkin ise “Ne zaman beni söyleyecek diye merak ediyordum. Ali İhsan Ölmez burada. 20 sene bu belediyenin en yetkili adamıydı. Bir kere gelip ondan bir şey talep etmiş miyim? Bu belediye de 20 senedir bir tane çivi çakmışsam, iş almışsam… Varsa ne biliyorsan söylemessen dünyanın... " dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1562111/adnan-bekerden-servet-avciya-ya-adliyeye-gitsin-ya-gorevi-biraksin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.