"Elektrik zamları geri alınacak mı?" vatandaş ne düşünüyor

Yeni yılla birlikte gelen elektrik zamları vatandaşın cebini yakmaya devam ederken Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, elektrik zamlarının geri alınacağına ilişkin yeni adımların atılacağını duyurdu. Peki vatandaşlar zamların geri alınacağına yönelik yapılan açıklamalara ne tepki verdi? Ankara Masası ekipleri Başkentlilere mikrofon uzattı.
Ankara Masası
|
09 Şubat 2022, Çarşamba - 19:50
"Elektrik zamları geri alınacak mı?" vatandaş ne düşünüyor

Elektrik faturalarına üst üste gelen zamlar vatandaşlardan tepki almaya devam ediyor.

Zamların geri alınmayacağına inanan Ankaralık, "Bugüne kadar böyle bir şey olmadı. Hayal aleminde gezmeye gerek yok. Bu ülkenin gerçekleri bunlar. Ağzımıza bir parmak bal sürüp kepçeyle geri alıyorlar." dedi

Günlük zam geliyor bu zamların geri alınacağına inanmıyorum diyen bir diğer vatandaş , "524 TL elektrik faturası geldi. İnşaatçıyım Kasım ayından bu yana işsizim.4 kişilik aileme bakmak zorundayım.3 aydır su faturamı yatıramıyorum doğalgaz faturam da 800 TL geldi. Ben bu faturaları nasıl ödeyeceğim. Erken seçimin gelmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Bir diğer kişi ise, " Zamların geri alınacağına inanıyorum. Çünkü Cumhurbaşkanı verdiği her sözü yerine getirdi." diye konuştu.

İşte Başkentlilerin zamların geri alınıp alınmayacağına ilişkin görüşleri...


http://www.ankaramasasi.com/haber/1292363/elektrik-zamlari-geri-alinacak-mi-vatandas-ne-dusunuyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.