Meral Akşener :Türkiye ekonomik krizi daha fazla taşıyamaz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ülkedeki yüksek enflasyonun milleti yoksulluğa mahkum ettiğini söyledi. Akşener, "Partili Cumhurbaşkanının tetiklediği ve tarihe, Erdoğan krizi olarak geçecek olan bu devlet krizi Türkiye daha fazla taşıyamaz" dedi.
Ecem Çetin
|
10 Şubat 2022, Perşembe - 11:00
Meral Akşener :Türkiye ekonomik krizi daha fazla taşıyamaz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Kalkınma Kongresi'nde konuştu.  

Ülkedeki ekonomik krizin insanları yoksulluğa ve umutsuzluğa mahkum ettiğini dile getiren Akşener, Türkiye'nin bu ekonomik krizi daha fazla taşıyamayacağını söyledi. 

İş bilmezliğin faturasının millete kesildiğini söyleyen Akşener ,"Tüm iş bilmezliğin faturasını milletimize kesmekle inanılmaz istikrarlılar. Ezcümle, eşi, dostu, yandaşı ve o beş müteahhit ihya ederken, milletimizi yokluğa, yoksulluğa ve umutsuzluğa mahkûm etmekte fevkalade istikrarlılar. Türkiye bu istikrarsızlığı daha fazla taşıyamaz. Partili Cumhurbaşkanının tetiklediği ve tarihe, Erdoğan krizi olarak geçecek olan bu devlet krizi Türkiye daha fazla taşıyamaz. Berbat politikalar, kötü beklenti yönetimi ve içine hapsedildiğimiz kur, enflasyon sarmalı içerisinde maalesef bugün ülkemiz, dünyada en yüksek enflasyona sahip 5 ülkeden biri oldu. Sadece son 4 ay içerisinde Türk Lirası değerinin yarısını kaybetti. " ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1293400/meral-aksener-turkiye-ekonomik-krizi-daha-fazla-tasiyamaz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
GÖKBÖRÜ
10 Şubat 2022, 11:30
kendi iktidar dönemini unutan ablamızın yüzde 70 oy almış, ülkemizin güzide partisinin lideri konuşuyor