Akşener'den İBB'te özel teftiş tepkisi

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik özel teftiş başlatılmasına tepki gösterdi. Akşener, "Kendi kendinize sandıkta şamar yemenin taşlarını döşemeyin." dedi.
Ankara Masası
|
27 Aralık 2021, Pazartesi - 13:27
Akşener'den İBB'te özel teftiş tepkisi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneğinin toplantısında konuştu. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personellerine, terör örgütleriyle iltisaklı olduğu iddiasıyla özel teftiş başlatılmasına tepki gösteren Akşener, iş alım sürecinden önce GBT sorgulaması yapıldığına dikkat çekti. 

"Tuzak kuruluyorsa bu suçtur"

"Devleti yönetenlerin görevi herhangi bir terör örgütü ile iltisaklı/irtibatlı olanların GBT sorgulaması karşısında gereğini yapmaktır." diyen Akşener, "Terör örgütüne yardım yapan iltisaklı/irtibatlı insanlar devleti yönetenler tarafından bilinmiyorsa ya da bilinip bunları işe alanlara dair tuzak kuruluyorsa bu bambaşka bir şekilde tartışılması gereken bir durumdur. Bu aynı zamanda bir suçtur." ifadesini kullandı.

"Millet hür iradelerine el uzatanları cezalandırdı"

İstanbul seçimlerinin iptali ardından seçmenlerin  805 bin oy farkı ile iktidarı cezalandırdığını söyleyen Akşener, "Bu millet hür iradeleri ile attıkları oyların sonuçlarına el uzatanları her daim cezalandırmıştır. Yapmayın beyefendiler. Kendi kendinize sandıkta şamar yemenin taşlarını döşemeyin. Türkiye gerilimden huzursuzluktan bıktı." şeklinde konuştu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1198127/aksenerden-ibbte-ozel-teftis-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.