CHP'li Veli Ağbaba'dan çarpıcı iddia! Ravza Kavakçı'nın tezi çalıntı

CHP'li Veli Ağbaba, AK Parti Miletvekili Ravza Kavakçı'yla ilgili yeni iddialarda bulundu. Ağbaba, "Kavakçı kardeşlerin danışman hocaları aynı... Şimdi ortaya çıkardık ki tezin içeriği de aynı" dedi.
Ankara Masası
|
12 Şubat 2022, Cumartesi - 16:25
CHP'li Veli Ağbaba'dan çarpıcı iddia! Ravza Kavakçı'nın tezi çalıntı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, AK Parti Milletvekili Ravza Kavakçı Kan’ın AK Parti döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi üzerinden verilen burslarla yurt dışında eğitime gönderilmesi ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Ağbaba, "Siyaset Bilimi doktorası yaptığı üniversitede, kardeşi Merve Kavakçı da tez yazmış, çalışmış. Ravza Kavakçı, İstanbul halkının 2,1 milyon lirasıyla Atatürk’e küfrederek çalıntı tez yazmış. Büyük bir çoğunluğu ablasının tezinden alıntı. Tezini kendisi değil, sanki ablası yazmış. Tezin her sayfasında açık intihal var" açıklamasını yaptı.

"Burs değil bir servet"

Ağbaba daha önce mecliste yaptığı konuşmada, "Almış olduğu burs, burs değil bir servet. Bakın almış olduğu para 2 milyon 161 bin 291 TL. Kimle yarışmış, hangi puanla almış bunu merak ediyorum. Bu bursu tamamen bir siyasetçiye, siyasi partiye yakınlıktan dolayı alınmış" demişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1300162/chpli-veli-agbabadan-carpici-iddia-ravza-kavakcinin-tezi-calinti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.