İYİ Parti'den o iddialara yanıt: ''İftira''

Gazeteci Şebnem Bursalı, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kasasından İYİ Parti'nin 80 milyon liralık reklam ve tanıtım giderlerinin ödendiğini yazdı. Bursalı'nın o iddialarına İYİ Parti'den yanıt geldi.
Ankara Masası
|
12 Şubat 2022, Cumartesi - 21:20
İYİ Parti'den o iddialara yanıt: ''İftira''

Sabah gazetesi yazarı Şebnem Bursalı, CHP'nin 100 milyon liralık reklam ve tanıtım faturasını 'denetimler var' diyerek reddeden Ekrem İmamoğlu'nun, İYİ Parti'nin 80 milyon liralık reklam faturasını ödediğini iddia etti.

Bursalı, bu ödemenin ardından Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu'na kameralar karşısında abartılı övgüler dizdiğini öne sürdü.

Bu iddiaların ardından İYİ Parti cephesinden açıklamalar peş peşe geldi.

''İYİ Parti'ye çamur atmanın faydası yok''

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz iddialar ile ilgili ''İddiasını ispat edemeyen müfteridir. Nefret, korku, ayrıştırma ve yalanlarınızın merkezi haline gelen İletişim Başkanlığı koltuğu savaşında mevzi kazanmak için dişimizle tırnağımızla kurduğumuz İYİ Partiye çamur atmanın faydası yok. İftiranız, meslek ahlaksızlığınızın gereği.'' açıklamasında bulundu.

''Yalan ve iftira''

İYİ Parti cephesinden bir açıklamada İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu'ndan geldi. Tatlıoğlu ise çıkan haberlerle ilgili olarak ''Önce milletin iradesine saygı gösterip İYİ Parti diyeceksiniz. Sonra, heryeri Bilal’in vakfıyla karıştırmayacaksınız. En sonunda ise, yalan ve iftiranın gidişinizi önleyemediğini anlayacaksınız..!!'' ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1301574/iyi-partiden-o-iddialara-yanit-iftira
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.