Melih Gökçek: 6 parti anlaşamaz

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, 6 partinin anlaşmasının mümkün olmadığını söyledi. Gökçek "Milletvekili kademesine gelsin eğer bunlar anlaşsın ben siyasetin 'S' sinden anlamıyorum"dedi.
Ankara Masası
|
19 Şubat 2022, Cumartesi - 22:12
Melih Gökçek: 6 parti anlaşamaz

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorusu üzerine 6 muhalefet partisinin ittifak görüşmelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

6 benzemezin bir araya geldiğini ifade eden Gökçek "Sabahtan akşama kadar bir biri aleyhinde atıp tutan, en ağır lafları söyleyen, ondan sonra bir araya gelen 6 benzemez kalkıp ta neyin ittifakını kuracak. Daha şimdiden birisi a diyor diğeri b diyor öbürü c diyor. Anlaşmaları da çok zor." dedi.

"Siyasetin 'S' sinden anlamıyorum"

Seçim zamanı geldiğinde partiler arasında anlaşmazlıkların çıkacağına emin olduğunun altını çizen Gökçek "6 tane parti var. Bunlar yarın milletvekillerini paylaşacaklar. Bölüşemezler. Birisi diyecek ki 'kardeşim ben grup istiyorum' öbürü diyecek ki ' 10 tane istiyorum' neyi istiyorsun. Hepsi kendisi olmazsa bu işin olmayacağını düşünüyor. Trilyonda bir anlaşma ihtimali var mı? Melih Gökçek demişti dersiniz. Milletvekili kademesine gelsin eğer bunlar anlaşsın ben siyasetin 'S' sinden anlamıyorum. Mümkün değil." diye konuştu.

" Onların içinde darbeciler var"

Muhalefet partilerinin ortak metin açıklanması için 28 Şubat tarihini seçmesini eleştirirken "28 Şubat onlara tam yakışan tarih. Onların içinde darbeciler var. CHP her zaman gizli olarak darbe taraftarı olmuştur." ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1314556/melih-gokcek-6-parti-anlasamaz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.