Gökçek: "CHP'de ortalık yanıyor"

Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek, CHP içinde Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu tarafları arasında büyük bir çatışma yaşandığını öne sürdü.
Ankara Masası
|
19 Şubat 2022, Cumartesi - 22:34
Gökçek: "CHP'de ortalık yanıyor"

Melih Gökçek, Ankara Masası cablı yayınında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını cevapladı.

Ekrem İmamoğlu'nun bundan bir kaç ay önce belediye başkanları toplantısı için Kayseri'ye gittiğini anlatan Gökçek şunları söyledi:

"Fethi Yaşar İmamoğlu yandaşı"

"Toplantı bittikten sonra Kayseri'den İstanbul'a değil Ankara'ya Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın yanına geliyor. Beraber fotoğrafları falan var. Fethi beye bir görev yüklüyor. Fethi bey Ekrem İmamoğlu yandaşı oluyor. Ve Anadolu'yu dolaşmaya başlıyor Fethi Yaşar. Anadolu Belediyeler Birliği arkadaşlar. CHP'li belediyelerin Anadolu başkanı tabi caizse. Trakya'yı dolaşıyor il ilçe başkanlarıyla bir araya geliyor. Onları da twitterda paylaşıyor. Ankara'ya geldiği zaman Levent Gök'le bir araya geliyor. Diyor ki, biz Anadolu'yu dolaşıyoruz genel bir kanaat var. Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı olarak seçmezler. Kılıçdaroğlu Alevi. Vatandaş Aleviye oy vermez, gidin Kılıçdaroğlu'na söyleyin vazgeçsin diyor."

"CHP'de ortalık yanıyor"

"Ortalık yanıyor. Bunu da ben duydum. Yazınca hepten ortalık kavruldu. Bütün Alevi vatandaşlarımız haklı olarak galeyana geldiler. Arkadaş Kemal Kılıçdaroğlu genel başkan oluyor da neden cumhurbaşkanı olamıyor? Niye bizi dışlıyorsunuz? Burada çok püf bir nokta var. Bölücülüğe en fazla tepki gösteren İstanbul cenahı bunu koz olarak içerde kullanmak istiyor. Böyle bir şey olabilir mi? Ben bunları yazınca ortalık bir birine girdi. Fethi Yaşar'a inanılmaz tepki Alevi vatandaşlarımızdan. Fethi Yaşar bundan ürktü ve bir anda geri döndü."

"Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu birbiri aleyhine fotoğraf servis etti"

" Ondan sonra başladı Kılıçdaroğlu lehine açıklamalar yapmaya. Sonra kalktı bu hafta içerisinde grup toplantısına gitti ve tersine döndü. Arada büyük bir çatışma var, bunları bile kullanıyorlar. İstanbul'da Kılıçdaroğlu'nun otel fotoğrafını İmamoğlu servis etti.İmamoğlu'nun kar hikayesini Kılıçdaroğlu'nun adamları servis etti." 

" Çatışıyorlar, çatışmaya devam edecekler"

"Dolayısıyla iki taraf servisi yapıyor zaten. Bundan sonra da servis devam eder. Çatışıyorlar, çatışmaya devam edecekler."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1314566/gokcek-chpde-ortalik-yaniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.