Fatih Şahin'den EYT'lilere müjde

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, EYT'lilerle ilgili çalışmaların yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.
Ankara Masası
|
22 Şubat 2022, Salı - 14:41
Fatih Şahin'den EYT'lilere müjde

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını yanıtladığı programda Emeklilikte Yaşa Takılanlar'la (EYT) ilgili son çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Şahin, yıl sonuna kadar çalışmaların tamamlanacağını belirtirken şunları söyledi; Biz her zaman toplumsal sorunlara toplumsal taleplere , isteklere , eleştirilere kulak veren bir siyasi parti olduk. Toplumun içerisinde bulunduğu meseleler sorunlar bizim sorunlarımız bizim meselelerimizdir. Bu konuda da çok ciddi toplumsal talep olduğunu geniş kesimleri ilgilendiren çok sayıda vatandaşımızı ilgilendiren bir mesele olduğunu görüyoruz biliyoruz Türkiye Millet Meclisi’nde grubumuzu ziyaret ettiler , yazılı olarak sözlü olarak taleplerini aldık diğer taraftan çalışma bakanlığımızda bunla ilgili çok kapsamlı bir çalışma içerisindeler . Bu yıl sonunda önümüzde ki yıl başında bu teknik çalışmaların bu fizibilite çalışmaların sonuçlanacağını artık karar verebilir noktaya gelebileceğini bu konuda bir dokunuş olacağını ben de ifade edebilirim.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1319071/fatih-sahinden-eytlilere-mujde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.