Fatih Şahin'den Mansur Yavaş'a eleştiriler

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, sosyal medya hesabından yayımladığı videoda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı.
Ankara Masası
|
04 Şubat 2022, Cuma - 13:20
Fatih Şahin'den Mansur Yavaş'a eleştiriler

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, sosyal medya hesabından, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştiren bir video yayımladı.

Yapılan hizmetleri, su sorununu, kar yağışı, EGO kazalarını, Halk Ekmek üretimini eleştiren Şahin, bazı iddiaları da dile getirirken " belediyeyi bildiğiniz arpalığa çevirmiş durumda" dedi.

Şahin açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;

" Şaka gibi değil mi?"

CHP'li Mansur Yavaş tüm beceriksizliğiyle Ankaralıları hizmete hasret bırakmaya devam ediyor. Ankara, Büyükşehir Belediyeciliği açısından her geçen gün daha da kan kaybediyor. CHP'li Mansur Yavaş elini nereye atsa kurutuyor. Ankaramızın su sorunu artık kronik hale geldi.Su ihtiyacını kar eriterek karşılayan hemşehrilerimiz var. Şaka gibi değil mi? Ama maalesef gerçek.

"Ankaralılar için bu sene de eziyete dönüştürüldü"

Kaldırımların hali içler açısı. Ayağınız burkulmadan, ayakkabınızın topuğu kırılmadan Ankara'da bir yerden bir yere gitmeniz neredeyse mucize.
Geçtiğimiz günlerde Ankaramıza kar yağdı. Kar rahmettir, berekettir. Ama CHP'li Mansur Yavaş'ın beceriksizliği kar yağışını Ankaralılar için bu sene de eziyete dönüştürdü. Yollar kaldırımlar buz pistine döndü, kazalar yaşandı.

EGO'ya eleştiriler

EGO otobüslerinde can pazarı yaşanıyor. Mansur Yavaş yaşanan kazaları ve vatandaşlarıızın şikayetlerini görmezden, duymazdan geliyor. Uyuşturucu madde kullanan, ehliyetinin süresi dolmuş şoför direksiyona geçebiliyor.

" Bir uyarı levhası dahi koyulmuyor"

Yavaş, ücretsiz aktarmaları kaldırdı. Kaldırılan bu hizmetten yararlananların ulaşım giderleri tam yüzde 107 arttı. Sokaklarda, caddelerde açılan çukurlar günlerce kapatılmıyor. Bir uyarı levhası dahi koyulmuyor. Mansur Yavaş çocuklarımızın hayatını tehlikeye atıyor.

Halk Ekmek'in üretimini de yarı yarıya azalttı. Olanı da vaktinde göndermeyip, bu karda kışta soğukta hemşehrilermizi kuyruklarda bekletiyor.

"Y ani belediyeyi bildiğiniz arpalığa çevirmiş durumda"

Yandaşlarını torpille belediyeye dolduruyor. 90 puan alanları eleyip, 60 puan alanları işe alıyor. CHP Genel Başkanı'nın Amerika'daki danışmanı da dahil olmak üzere CHP'li ve İP'li isimlere ballı maaşlar bağlıyor. Yani belediyeyi bildiğiniz arpalığa çevirmiş durumda. Yandaşlarına avantalar düşerken, Ankaralılara da maalesef "Ya sabır" çekmek düşüyor...

http://www.ankaramasasi.com/haber/1281051/fatih-sahinden-mansur-yavasa-elestiriler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
vah ankaram vaah
04 Şubat 2022, 16:29
belediyenin ne hale getirildiğini inşallah yeni fark etmemişsinizdir.. biraz daha yakından inceleyin derim ve siz de artık aynı mansur gibi algı oyunlarıyla çözün işi... iki yıl sonra kaynakları fetöcülere ve pkk lılara peşkeş çekilmiş şirketler ile enkaza dönmüş bir ankara teslim alacaksınız. Ve en vahimi de nedir? bütün bunları yapan sosyal demokratların adayı bir ülkücü?!?!