3 yıldız için 'kadro dışı' bırakalım önerisi

Galatasaray, Göztepe galibiyetiyle derin bir nefes alsa da sular durulmadı.
Ankara Masası
|
23 Şubat 2022, Çarşamba - 17:03
3 yıldız için 'kadro dışı' bırakalım önerisi

Teknik direktör Domenec Torrent'in, disiplinsiz hareketlerinden dolayı 3 yıldızı kadro dışı bırakmak istiyor. Bu çerçevede raporunu Yönetime sunan Torrent biraz daha bekle mesajı aldı.

Takvim'in haberine göre; sarı kırmızılılarda İzmir’den alınan 3 puana rağmen rahatsızlık sürüyor.

Torrent, 3 futbolcuyu kadro dışı bırakacak bir rapor hazırladı.

Ancak Başkan Burak Elmas'ın yaşanan krizin daha da derinleştireceği gerekçesiyle İspanyol hocayı 'şimdilik' frenlediği belirtiliyor.

Bu 3 ismin Arda Turan, Alparslan Öztürk ve Olimpiu Morutan oldukları ifade ediliyor.

 Arda Turan geçtiğimiz gün Fatih Terim'le beraber fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşmış ve gündemi sarsmıştı.

Torrent'in Terim'e çok yakın olan tecrübeli yıldızın bazı futbolcular üzerinde olumsuz etki yarattığını düşündüğü dile getiriliyor.

İspanyol hocanın hedefindeki diğer isim olan Alpaslan son 3 maçın kadrosuna alınmadı. Torrent'in disiplinsiz hareketleri nedeniyle taktik toplantıdan kovduğu iddia edilen yıldız futbolcunun son dönemdeki sosyal medya paylaşımları da dikkatleri çekiyor. Son dönemin büyük hayal kırıklıklarından biri olan Morutan'ın ise Fatih Terim'in gidişi sonrasında Florya'da çok disiplinsiz hareketler sergilediği ve idmanlardaki isteksiz görüntüsü ile Torrent'in tepkisini çektiği belirtiliyor.

Başkan Elmas, kadro dışı talebini bekletiyor

İspanyol teknik adamın kadro dışı talebinin şu anda Başkan Burak Elmas tarafından veto edildiği ifade ediliyor. Ancak hafta sonu oynanacak Rizespor maçının da kazanılması durumunda Başkan Elmas'ın 3 futbolcuyla ilgili talebi yeniden gözden geçireceği gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Fotomaç

http://www.ankaramasasi.com/haber/1320921/3-yildiz-icin-kadro-disi-birakalim-onerisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.