Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimiz alkışlayanlarla dik duranları unutmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Milletimiz o meşum günlerde (28 Şubat) dik duranlarla, darbeye ve darbecilere alkış tutanları asla unutmamıştır, unutmayacaktır." dedi.
Ankara Masası
|
28 Şubat 2022, Pazartesi - 12:14
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimiz alkışlayanlarla dik duranları unutmayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde Şule Yüksel Şenler Vakfının tanıtımı ve "Şule" belgeseli gösterimi programında konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

"Milletimiz o meşum günlerde (28 Şubat) dik duranlarla, darbeye ve darbecilere alkış tutanları asla unutmamıştır, unutmayacaktır.

Bu millet, darbecileri ve darbecilere destek verenleri önce sandıkta, ardından da maşeri vicdanda mahkum etmiştir.

Ülkemizdeki hak ve adalet mücadelesinin anıt isimlerinden birisi merhum Şule Yüksel Şenler'dir. Biraz önce Şule belgeselinin tanıtım videosunu izledik. Şule Yüksel hanımın, çileli, çetin ve örnek hayatının bazı kesitlerine şahitlik ettik. Şule Yüksel hanımın şahsımızın ve eşimin hayatında müstesna bir tesiri bulunuyordu.

Birlikte yol yürüme bahtiyarlığına eriştiğimiz Şule Yüksel ablamızın aile büyüklerimiz arasında da yeri vardı. Eserleriyle, yazılarıyla kendini öz yurdunda parya hisseden milyonlarca cesaret ve umut aşıladı.

Onun tavizsiz dik duruşu yıllardır bu ülkede hor görülen Anadolu insanına özgüven kazandırdı.

Eserleriyle, yazılarıyla kendini öz yurdunda parya hisseden milyonlarca cesaret ve umut aşıladı. Onun tavizsiz dik duruşu yıllardır bu ülkede hor görülen Anadolu insanına özgüven kazandırdı.

Ayrıntılar birazdan...

http://www.ankaramasasi.com/haber/1328315/cumhurbaskani-erdogan-milletimiz-alkislayanlarla-dik-duranlari-unutmayacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.