Uysal: "Gökçek FETÖ'den yargılanacak ve ömrünü kodeste geçirecek"

Demokratik Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Melih Gökçek'in FETÖ'den yargılanacağını belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleriyle yüz yüze gelecek kodeste geçirecek ömrünü" dedi.
Büşra Bayrak
|
01 Mart 2022, Salı - 22:33
Uysal: "Gökçek FETÖ'den yargılanacak ve ömrünü kodeste geçirecek"

Gültekin Uysal Ankara Masası canlı yayınında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik'in sorularını cevapladı.

Uysal, Gökçek döneminin hesabını hukuk içerisinde soracaklarını vurguladı.

"Bu keyfiliği yapacaksınız, haktan hukuktan adaletten bahsedeceksiniz. Adaletiniz batsın sizin. Adınız Adalet ve Kalkınma Partisi aleni hukuksuzluk yapıyorsunuz Türkiye’nin göbeğinde." diyen Uysal FETÖ soruşturmalarında Melih Gökçek'in yargılanmamasına da sert tepki gösterdi.

 "Melih Gökçek’in FETÖ’den yargılanmadığı bir ülkede FETÖ soruşturması yapılmamış hükmündedir"

Uysal şöyle dedi:  "Melih Gökçek’in FETÖ’den yargılanmadığı bir ülkede FETÖ ile soruşturma yapılmamış hükmündedir. Başka isimleri de sayabiliriz. Ama en başında Melih Gökçek geliyor. Bunu ben söylemiyorum Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kendi bünyesinden başbakan yardımcılığı, meclis başkanlığı yapmış Sayın Bülent Arınç söylüyor." 

"Gökçek utancından sokağa çıkamaz halde"

"Edepsizliğin zirvesi, bunların utanarak utancından sokağa çıkamaz halde. Göreceğiz elini kolunu sallaya sallaya Ankara’nın sokaklarında caddelerinde bugün yürüyemiyor." 

"Ömrünü kodeste geçirecek"

"Yarın yürüyemeyecek çünkü Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleriyle yüz yüze gelecek kodeste geçirecek ömrünü. Bu hukuksuzluğun hesabını bir gün Allah bize sormaya imkan versin."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1331296/uysal-gokcek-fetoden-yargilanacak-ve-omrunu-kodeste-gecirecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.