İstanbul'da ''trafiğe çıkmayın'' uyarısı...

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışının etkili olduğu kentte vatandaşları zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları konusunda uyardı.
Samet Dirican
|
11 Mart 2022, Cuma - 09:22
İstanbul'da ''trafiğe çıkmayın'' uyarısı...

Vali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yoğun kar yağışı nedeniyle zorunlu olmadıkça lütfen trafiğe çıkmayalım. Ulaşımda toplu taşıma araçlarını tercih edelim. Araçlarınızda mutlaka kış lastiği olsun. 112 Acil Çağrı Merkezimiz 7/24 sizlerin hizmetinizde." ifadelerini kullandı.

İstanbul'da kuvvetli kar yağışı nedeniyle tır ve kamyonlara kente giriş yasağı getirildi

Vali Yerlikaya ''Kuvvetli kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Anadolu ve Trakya istikametlerinden İstanbul'a seyahat eden tır ve kamyonların ilimize girişi durdurulmuştur. İkinci bir duyuruya kadar İstanbul içinde bulunan tır ve kamyonların trafiğe çıkışlarına izin verilmeyecektir. Hareket halindeki bu araçların en yakın park alanları ve otoyol hizmet tesislerinde beklemeleri gerekmektedir.'' dedi.

Otogarlardan otobüslerin çıkışları durduruldu

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yoğun kar yağışı nedeniyle bir sonraki duyuruya kadar Esenler, Harem ve tüm cep otogarlarındaki otobüslerin çıkışlarının durdurulduğunu bildirdi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1355944/istanbulda-trafige-cikmayin-uyarisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.