Korhan Berzeg’in evinin yakınında kafatası parçaları bulundu

Jandarma ekiplerinin bölgede tırmıklarla yaptığı aramalarda, Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kafatası parçası ile 3 kemik daha bulundu.
Afife Kaya
|
28 Nisan 2024, Pazar - 20:44
Korhan Berzeg’in evinin yakınında kafatası parçaları bulundu

Balıkesir’in Gönen ilçesinde geçen yıl kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kafatası parçası ile 3 kemik daha bulundu. Jandarma ekipleri, Berzeg’in evinin yakınında tırmıklarla yaptıkları aramalarda bu bulgulara ulaştı.

Berzeg, geçen yıl haziran ayında evinden sabah yürüyüşü için ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamamıştı. Ancak son günlerde yapılan aramalarda, Berzeg’e ait kıyafet ve kemik parçaları ile banka ve kredi kartlarının bulunduğu bölgede kafatası parçası ile 3 kemik daha bulundu.

Jandarma ekipleri, Berzeg’e ait kemik ve kıyafet parçalarının yanı sıra kimlik ve banka kartlarının bulunduğu bölgede araştırmalarını sürdürüyor. Bölgedeki incelemelere Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 62 personel katılıyor.

Yoğun bitki örtüsü dolayısıyla çalışmaların zorlu olduğu belirtilirken, kemik parçalarının diğer bulunanlarla bağlantısının belirlenmesi için İstanbul’a gönderildiği öğrenildi.

Berzeg’in evinden ayrıldığı tarihten itibaren yapılan arama çalışmaları sonuçsuz kalırken, olayın ailesi ve yetkililer tarafından titizlikle takip edildiği belirtiliyor. Ailenin İstanbul’a giderek DNA örnekleri vermesiyle yapılan incelemelerde, bulunan kemik parçalarının Berzeg’e ait olduğu kesinleşmişti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2135879/korhan-berzegin-evinin-yakininda-kafatasi-parcalari-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.