Kastamonu'da su faturası kavgası kanlı Bitti: Eski muhtar yeni muhtarı vurdu

Kastamonu Kuzyaka köyünde eski muhtar ile yeni muhtar arasında su faturası kavgası çıktı. Eski muhtar, yeni muhtarı su sayacı okurken katletti.
Kaynak: AA
|
28 Nisan 2024, Pazar - 20:45
Kastamonu'da su faturası kavgası kanlı Bitti: Eski muhtar yeni muhtarı vurdu

Kuzyaka köyünde su faturası yüzünden çıkan anlaşmazlık kanlı bir çatışmaya dönüştü. Eski muhtar ile yeni muhtar arasındaki gerilim, su sayaçlarının okunması sırasında doruğa ulaştı ve sonu ölümle bitti.

Tartışmanın başlangıcı, köy muhtarı Mehmet Başoğlu'nun su faturasının ödenmemesi konusunda eski muhtar Mehmet D. ile telefonla yaşadığı anlaşmazlıkla başladı. Ancak sözlü tartışma, daha fazla birbirine yakınlaştı ve sonunda kan döküldü.

Başoğlu'nun su sayaçlarını kontrol etmeye devam ettiği sırada, Mehmet D. tarafından alçakça bir saldırı gerçekleştirildi. Soğukkanlılıkla tüfekle ateş eden Mehmet D., Başoğlu'na ölümcül bir şekilde isabet etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Başoğlu'nun cansız bedeni, acı dolu bir manzara oluşturdu.

Kaçan saldırgan Mehmet D'nin yakalanması için Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı geniş kapsamlı bir operasyon başlattı. Ancak olayın daha da karanlık bir boyutu ortaya çıktı: Mehmet D'nin cinayetle bağlantılı geçmişte suça karıştığı ve daha önce sabıka kaydının bulunduğu belirlendi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2135881/kastamonuda-su-faturasi-kavgasi-kanli-bitti-eski-muhtar-yeni-muhtari-vurdu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.