Mansur Yavaş'tan Melih Gökçek'e ağır sözler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Melih Gökçek'in kendisi hakkında 'Çapsız' ifadelerine kullanmasına "Psikoloji ve ruh sağlığı iyice bozuk" diyerek tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
23 Mart 2021, Salı - 22:38
Mansur Yavaş'tan Melih Gökçek'e ağır sözler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, kendisi hakkında sosyal medya hesabında paylaşımlarda bulunan eski Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında sert sözler sarf etti.

Yavaş, Gökçek'in psikolojisinin ve ruh sağlığının bozulduğunu iddia ederek " Neden görevden alındığı belli değil. Kendisi de izah edemiyor. Ama belli ki bir sebebi var. Hayati Yazıcı’da biz durup dururken kimseyi görevden almayız dediğine göre bir sebebi de var. Ama izah edilemiyor. Baktı ki belediye hizmetlerinde bir aksama yok, tıkır tıkır belediyeler çalışıyor. Sürekli olarak her yapılan işlemden sonra çapsız şöyle çapsız böyle diyerek şahsıma kast ediyor. Bir iki değil gidiyorum savcıya şikayet ediyorum. 2020 tarihinde bir savcı takipsizlik karar veriyor. Diyor ki Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararı gereğince siyasetçi buna katlanmalıdır diyor. O da devam ediyor söylemeye." dedi.

"Neye göre değişiyor bu davranış? "

Aynı savcının Ak Partili belediye başkanına 'çapsız' söylemi nedeniyle bir şahsa dava açtığının altını çizen Yavaş "Ben hukukçuyum. Hukukla oynamasınlar. Neyse kanun onu uygulasınlar. Biz farklı bir muamele istemiyoruz ki. Yani AK Partili Belediye Başkanının kişisel hakları zedeleniyor da bizim zedelenmiyor mu? Bu partiye göre mi değişiyor? Neye göre değişiyor bu davranış? Ama ben hukukçuyum sonuna kadar bu işleri takip edeceğim. İnşallah bir gün hukuk üstün gelecek. Ben buna her zaman inandım." diye konuştu.

"Ben Gökçek’in de belediye başkanıyım"

Melih Gökçek'in zamanında yolsuzluk yapıldığını iddia eden Yavaş "Kirli siyaseti ortadan kaldırmak için oradayım. Çalıyor ama çalışıyor dedirtmemek için oradayım. İşte çapsızlığım orada onlar gibi beceremiyorum. Çoluğuma çocuğuma televizyon hediye edemiyorum. Spor kulübü hediye edemiyorum. Benim dönemim de zengin olan insan yok. Kısa zamanda Ankara’nın zengin olan insanlarına bakalım hepsi aynı dönemde zengin olmuş insanlar. İftira atmakta, yolsuzluk yapmakta çapsızım çapsızlıksa. Ben bunlarla mücadele etmek için oradayım. Birileri iyi örnek olmayı insanlara göstermeli. Türkiye’de bu tür insanlardan başka insanlar olduğunu mutlaka göstermeli insanlara. Ben bugüne kadar sosyal medya üzerinden hiçbir kimseye ne iftira attım ne hakaret ettim ne bir şey yaptım. Ben şehrin belediye başkanıyım. Ben Gökçek’in de belediye başkanıyım. Ben hizmet ederken eşit tarafsız adilane hizmet etmeye çalışıyorum. Bir Allah’ın kulu siyasi ayrım yapıyor diyemez Ankara’da." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/665906/mansur-yavastan-melih-gokceke-agir-sozler
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.