AK Partili ilçe belediye başkanlarından istişare toplantısı

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın katılımıyla Mamak'ta Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.
Ankara Masası
|
12 Mart 2022, Cumartesi - 10:34
AK Partili ilçe belediye başkanlarından istişare toplantısı

AK Partili ilçe belediye başkanları Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'nin ev sahipliğinde  Mamak Üreğil Millet Bahçesi’nde,  aylık olağan Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan,  AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Yılmazer de katıldı.

Hizmetlerin ve izlenecek yol haritasının konuşulduğu programa belediye başkanları tam kadro katıldı.

Belediye başkanları ve il yönetimin görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

Geleceğe hazırlık

Başkan Köse, Başkent’i geleceğe hazırladıklarını belirterek, ilçe belediye başkanları ile yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında karşılıklı istişarede bulunduklarını söyledi. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Hep birlikte Başkentimizi geleceğe hazırlamak adına çalışıyor, çabalıyoruz. Şehrimizin ihtiyaçları, hemşerilerimizin talep ve önerilerini çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı 


"AK Parti’nin siyaset anlayışının temelini hizmetler oluşturur"

Başkan Köse, "AK Parti’nin siyaset anlayışının temelini hizmetler oluşturur. Bu anlayış çerçevesinde gerçekleşen çalışmalar ise istişare kültürümüze dayanıyor. Rabbim birliğimizi daim etsin. Bu doğrultuda belediye başkanlarımızla bir araya geldik.  Çözüm ve hizmet noktasında çalışmalarımızı dün olduğu gibi bugün de ilk günkü aşkla birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde gerçekleştirmeye devam edeceğiz" açıklamasında bulundu 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1358264/ak-partili-ilce-belediye-baskanlarindan-istisare-toplantisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.