Hakan Han Özcan'dan Karamollaoğlu'na 6'lı masa eleştirisi

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun 6’lı muhalefet masasında yer almasını eleştirerek, "Ey Karamollaoğlu, gözünü sevdiğim, sen hocanın yanında değil miydin? Sen çekmedin mi o sıkıntıları? Şimdi oturmuşsun CHP ile ittifak yapmaya çalışıyorsun. Hiç mi vicdanın sızlamaz."dedi.
Ankara Masası
|
13 Mart 2022, Pazar - 13:10
Hakan Han Özcan'dan Karamollaoğlu'na 6'lı masa eleştirisi

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Akit TV’de yayınlanan Ankara Kulisi programında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun 6’lı muhalefet masasında yer almasını eleştirdi.

Temel Karamollaoğlu’nun 28 Şubat’ı yaşayan insanlardan biri olduğunu vurgulayan AK Partili Özcan, “Şimdi oturmuşsun CHP ile ittifak yapmaya çalışıyorsun. Hiç mi vicdanın sızlamaz” ifadeleriyle eleştirdi.

" Hiç mi vicdanın sızlamaz"

Özcan, “Bunların 6’lı masalarda derdi eski Türkiye özlemi. İçine kapanmış, yönetilemeyen, 150 günde  10 günde hükümet değişen bir bakın 91 ile 99 arasında kaç tane hükümet değişmiş. 1 yılı 6 ayı tamamlamayan hükümetler var. Milletin verdiği yetkiyi Cumhurbaşkanı ‘yok ona vermiyorum, şuna veriyorum’ diyor. Erbakan hocaya hükümet kurmama yetkisi mi verildi? Bugün 28 Şubat diye oturanlar, oradaki zatlar bu bedeli ödemedi mi? Sen bakan değil miydin? Ey Karamollaoğlu, gözünü sevdiğim,  sen hocanın yanında değil miydin? Sen çekmedin mi o sıkıntıları, sen çekmediysen ailen çekmedi mi o sıkıntıları? Şimdi oturmuşsun CHP ile ittifak yapmaya çalışıyorsun. Hiç mi vicdanın sızlamaz. Erbakan hocanın oğlu Fatih Bey, ‘her partiyle ittifak yaparım ama CHP ile yapmam’ dedi. Niye? CHP’nin babasına ne yaptığını o biliyor. Bizim babalarımıza, dedelerimize neler yaptıklarını hepimiz biliyoruz. Kanımıza kadar işlediler. Ama bizim muhafazakar, milliyetçi, Anadolu Müslümanları ne yaptı? Devlete zarar mı verdi? Birisinin camını mı kırdı? Birisinin karısına, kızına sen niye böyle giyiniyorsun mu dedi? Aksine benim kardeşlerime, ablalarımın başörtüsüne elini atıp sen buradan mezun olamaz, sahneye çıkamazsın diyerek indirdiler aşağılık insanlar. CHP diyor ya ‘helalleşeceğiz’ neyine helalleşeceksin sen. 15 Temmuz’u helalleş en başta. Geçmişin zaten karanlık. Diri diri insanları Dersim’de yaktınız siz. Kendin Tuncelilisin git önce onlarla helalleş.” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1360612/hakan-han-ozcandan-karamollaogluna-6li-masa-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.