Seda Sayan: ”TV8’i ben alacaktım”

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, katıldığı bir televizyon programında kendisine yöneltilen sorulara samimi cevaplar vererek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
Zeliha Demirci
|
04 Eylül 2020, Cuma - 10:30
Seda Sayan: ”TV8’i ben alacaktım”

Jülide Ateş’in sunduğu 40 programına katılan ünlü şarkıcı Seda Sayan, uzun süre program yaptığı TV8 kanalı ve ailesiyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

"TV8’i ben alacaktım"

"TV8'i ben alacaktım" diyen Sayan, "Belki bunu Acun da ilk defa duyacak; Acun’un aldığı kanalı önce ben alacaktım. Acun çok zeki bir adam, Acun’un bir kanalı alması çok daha akıllıca ve yönetmesi daha kolay neden; çünkü Acun’un elinde formatlar var. Kendini update eden, yetiştiren, dünyayı takip eden inanılmaz zeki bir adam Acun." ifadelerini kullandı.

"Ben alsaydım zarar ederdim"

 "Acun Ilıcalı, benim gördüğüm televizyoncuların içindeki en zeki adamlardan biri." diyen Sayan, "Ben alsaydım zarar ederdim, onun için vazgeçtim. Acun hak etti, ben onu hep alkışladım, alkışlıyorum." itirafında bulundu.

“Babamı affettim ama mezarına gidemiyorum”

Aile hayatıyla ilgili de samimi açıklamalarda bulunan Seda Sayan, “Babamı afettim ama mezarına gidemiyorum.” dedi.

“Annemden dayak yiyordum”

Babası yüzünden annesinden dayak yediğini anlatan ünlü şarkıcı, “Biz çok fakirdik. Bu adam neden içiyor, neden içip içip karısına zulmediyor, neden çocuklarına zulmediyor, neden şiddet? Ben o nedenleri demek ki tolere edebiliyordum ki, onu affettim. Çok sık ayrılık yaşanıyordu bizim evde, benim annem hep sokağa atılıyordu babam tarafından hep! Sonra Babam, annemi aramaya gittiğinde, yerini söyleyen ben oluyordum."
"Annem yerini benden saklıyordu babama söylemeyeyim diye. Çünkü anneme bu kadar zulmetmesine rağmen, babam perişan oluyordu. Bize o şiddeti uygulayan, eve inşallah bugün gelmez dediğimiz babamız bitiyordu, annemi evden attığında, annem evi terk ettiğinde, babam bitiyordu. Ben o zaman annemi daha güçlü görüyordum. Aciz duruma düşen babamı anneme götürüyordum. Tabii o zaman da annemden dayak yiyordum.” ifadelerinde bulundu.
http://www.ankaramasasi.com/haber/136506/seda-sayan-tv8i-ben-alacaktim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.