Kara Kartal'ın gündemi yeni hoca

Beşiktaş Yönetimi, yeni sezon planlamasına odaklandı. Özellikle yeni hoca arayışı hızlanırken Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, Villas Boas ve Farke’yle pazarlıklarını sürdürüyor
Ankara Masası
|
17 Mart 2022, Perşembe - 14:03
Kara Kartal'ın gündemi yeni hoca

Siyah-Beyazlılar, hem Avrupa’da  hem  Süper Lig’de havlu attı.

Türkiye Kupası’ndan da elenen siyah beyazlılar Galatasaray yenilgisi sonrası ligi ikinci sırada bitirip Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu’nda oynama şansını da zora soktu.

Bunun üzerine Yönetim gelecek sezon planlamasına ağırlık verdi.

Ceyhun Kazancı yabancı isim arayışında

Konyaspor’un 10 puan gerisine düşen Kara Kartal’da Önder Karaveli’yle yola devam etmeme kararı  verilmiş görünüyor. Bu yüzden Siyah-Beyazlılar, yeni hocasını sezon bitmeden seçmek istiyor. Yabancı isimler konusunda Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Daniel Farke ve Andre Villas Boas gibi Avrupa Futbolu’nun önemli isimleriyle görüşmelerini sürdürüyor. İki teknik adamın da yüksek maliyetlerini düşürmek için bir dizi çalışmada bulunan Kazancı, iki isimden biriyle el sıkışmayı amaçlıyor.

Çebi Şenol Güneş'i istiyor

Yerli teknik direktör konusunda Başkan Ahmet Nur Çebi’nin ajandasındaki listenin başında yer alan isim ise, Şenol Güneş... Daha önce Beşiktaş’ta birlikte çalıştığı Güneş’i  takımın başına getirmeye olumlu bakan Çebi’nin, sezon sonunda yapılacak seçimde tecrübeli teknik adama olumsuz bakan birkaç ismi yeni listesine almayabileceği ifade ediliyor.

Güneş, Araplar’ı bekletiyor

Şenol Güneş’in de Arap Yarımadası’ndan yüksek maaşlı teklifler almasına rağmen sezon sonunu beklediği ve Beşiktaş’ın teklifine göre geleceğini şekillendireceği öğrenildi.

Kaynak:Fanatik

http://www.ankaramasasi.com/haber/1371292/kara-kartalin-gundemi-yeni-hoca
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.