Roland Sallai Fenerbahçe'nin transfer gündeminde

Süper Lig'de ikinci sıra için Konyaspor ile çekişen Fenerbahçe bir yandan gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışıyor. Bu çerçevede Macar kanat oyuncusu sarı lacivertlilerin gündemine geldi.
Ankara Masası
|
25 Mart 2022, Cuma - 12:25
Roland Sallai Fenerbahçe'nin transfer gündeminde

Görüşmelerini sürdüren ve gelecek sezon takımı  Joachim Löw’e  emanet etmek isteyen sarı-lacivertliler, ilk hamlesini Almanya'dan gerçekleştirdi. Fenerbahçe'de Ali Koç ve yönetimi, yaz dönemine kadar hedeflediği bazı oyuncuların transferini bitirme noktasına getirmeyi hedefliyor

Ara transferde de gündeme gelmişti

Alman basınına göre, sarı-Lacivertliler'in listesinde yer alan isimlerden biri de Macaristanlı Roland Sallai. Macar futbolcunun adı ara transfer döneminde de gündeme gelmişti. Sallai, Fenerbahçe'yi sosyal medyadan takibe almış, paylaşımlara "alev emojisi" ile yorum yapmıştı.

Szalai ile yakın arkadaş

Rolland Sallai, Attila Szalai'nin Macaristan Milli Takımı'ndan arkadaşı ve ikilinin arası bayağı samimi. 24 yaşındaki oyuncu her iki kanatta da forma giyebiliyor. Başarılı futbolcunun menajerliğini, şu anda 5 oyuncusu Fenerbahçe'de forma giyen ROGON şirketi yapıyor.

Freiburg forması giyen 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun piyasa değeri 10 milyon euro olarak belirtiliyor.

Kaynak:Fotomaç

http://www.ankaramasasi.com/haber/1385971/roland-sallai-fenerbahcenin-transfer-gundeminde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.